Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Rolandas Maščinskas, %

Registracija čia ir dabar
Biofirst klinika (UAB Bioklinika)
Licencijos

Gydytojas ortopedas traumatologas

Išduota: 2004-08-12, Nr. MPL-00548, Aktyvi (duomenys atnaujinti: 2020-09-26)

Gydytojas ortopedas traumatologas

Išduota: 2004-08-12, Nr. MPL-00548, Aktyvi (duomenys atnaujinti: 2020-09-26)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

62.5% Complete
3.1

Laukiau iki 15 min

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

82.2% Complete
4.1

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

79.1% Complete

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

75.5% Complete
3.8

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

76.9% Complete
3.8

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

67.5% Complete
3.4

Domėjosi, bet mano iniciatyva

Kaip vertinate paslaugų kainas?

90.7% Complete
4.5

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Biofirst klinika (UAB Bioklinika)
Pacientų atsiliepimai
2024-10-16, 17:22 | Registruotas lankytojas 1

Gydytojas galbūt kompetentingas kaip specialistas , bet labai nebendrauja su pacientais . Operacija atliko gerai ( kelio girnelės lūžis ) , bet išsamiai nieko neišaiškino . Vizitas truko 1-2 min , o išleidžiant iš ligoninės padavė išrašą ir liepė pasiskaityti . Operacijos metu buvo panaudota viela , tačiau informavo , kad jos pašalinti nereikia .
7 mėnesius kentėjau kelio skausmus , todėl kreipiausi pas gydytoją konsultacijos . Deja , teko išeiti su ašaromis . Į mano problemą visai nesigilino . Tik rentgeno nuotrauką pažiūrėjęs ( į kelią tik iš tolo ) pareiškė , kad iš jo pusės viskas gerai . Paklausus gal būt metalą reikėtų pašalinti dėl skausmo , tai paneigė ir tvirtai atsakė kad tai nieko bendro neturi . Galiausiai buvo pasakyta , kad tai neurologinės problemos ir turiu kreiptis pas šį specialistą .
Teko kreiptis pas kitus traumatologus ir abiejų nuomonės sutapo , kad pati operacija atlikta gerai , tačiau reikėtų pašalinti metalus .
Dabar jau esu 1 mėnesis po metalo šalinimo operacijos ir jaučiuosi puikiai :)

2024-08-12, 18:50 | Registruotas lankytojas 2

Nerekomenduoju, nes mano asmenine nuomone neįsigilino į problemą. Vizito teko laukti apie iki 20-30 min. Ilgiau nei buvau užsirašiusi (tai buvo mokama konsultacija privačioje įstaigoje) po trumpos konsultacijos (iki 10 min., vietoj pusvalandžio) daktaras išskubėjo iš klinikos. Įvertinus visas aplinkybes pasirodė, kad mano problema buvo nurašyta. Per konsultaciją minėjau, kad problema buvo prieš keletą metų ir dabar neseniai vėl kartojosi keletą kartų, buvo rekomenduotos mankštos, tačiau šeimos daktarė nurodė, kad turėjo būti siuntimas magnetiniam rezonansui. Pasitikslinus su gydytoju jis vis tiek sakė pirma praeiti mankštas, o tik tada žiūrėti ar nesikartoja problema. Prašiau siuntimo magnetui, nes norėjau įsitikinti ar tikrai nėra nieko įvykę, kadangi norisi problemai užkirsti kelią kuo greičiau, o ne tada kai situacija jau būna labai bloga, tačiau vėl gavau atsakymą eiti į mankštas. Pasirodė, kad mano problema buvo nurašyta dėl jauno amžiaus ir dėl to, kad vizito metu problema nebuvo matoma (nors dėl eilių sunku užsiregistruoti kai problema yra matoma, kadangi ji tęsiasi po kelias dienas periodiškai). Sakiau, kad eisiu mokamam magnetiniam rezonansui (turiu sveikatos draudimą ir turiu gauti spec. siuntimą, kad išlaidos būtų padengtos), juolab iš privačios klinikos negalima gauti siuntimo nemokam tyrimui, bet atsakymas vis tiek buvo ne. Man jau buvusi tokia situacija kai kelis metus vaikščiojau pas gydytojus ir jie neskyrė reikiamų tyrimų dėl mano amžiaus ir dėl to kad nepavykdavo pas juos nueiti kai problema buvo matoma, o galiausiai kai vieną kartą pavyko patekti kai problema buvo matoma, tik tada buvo paskirti tinkami tyrimai ir išsiaiškinau kokia tai buvo problema - stuburo išvarža, nors prieš tai viskas buvo nurašoma normaliam senėjimo procesui. Atrodo vėl tokia pat situacija.

2021-09-15, 20:06 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 2 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2016-03-19, 10:56 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Rolandas Maščinskas?
2012-07-27, 11:32 | IP: *.*.*.*