Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Laura Lukavičiūtė, %

Registracija čia ir dabar
Sapiegos klinika: Lazerinė dermatologija ir estetinė medicina (Grybo g.)
Licencijos

Medicinos gydytojas

Išduota: 2018-07-10, Nr. MPL-23140, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

97.5% Complete
4.9

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

100% Complete
5

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

100% Complete
5

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

100% Complete
5

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

100% Complete
5

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

93.8% Complete
4.7

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

95% Complete
4.8

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Sapiegos klinika: Lazerinė dermatologija ir estetinė medicina (Grybo g.)
Pacientų atsiliepimai
2024-02-14, 20:20 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabi gydytoja. Puiki specialistė, operacijos metu jaučiausi visiškai saugi. Buvo akivaizdu, kad gydytoja puikiai išmano savo darbą. Tiek prieš, tiek po operacijos viską paaiškino, atsakė į visus klausimus. Operavo Santarose, bet jaučiausi lyg geriausioje įmanomoje privačioje ligoninėje. Tiek gydytoja, tiek ir visas personalas nuostabus. Labai visiems ačiū. Tikrai rekomenduoju.

2024-01-03, 11:34 | Registruotas lankytojas 1

Labai esu dėkinga gydytojai Laurai už puikiai ir profesionaliai atliktą darbą. Matosi, kad gydytoja yra atsidavusi savo darbui, atliko opreaciją labai profesionaliai, viską paaiškino apie būsimą operaciją, atsakė į visus rūpimus klausimus, o tai labai nuramino. Smagu, kad yra tokių gydytojų, kurie ne tik atlieka procedūras ir paleidžia pacientą, bet skiria laiko ir paaiškinimams. Labai rekomenduoju. Patys aukščiausi įvertinimai.

2023-10-30, 11:42 | Registruotas lankytojas 2

Daug metų gydausi odos ligas, todėl esu daug gydytojų praėjęs ir galiu drąsiai pasakyti, kad toliau tik pas Jus lankysiuos! Dėkoju!

2023-09-14, 13:24 | Registruotas lankytojas 3

Laura Lukavičiūtė – nepaprastai maloni, gabi, kvalifikuota gydytoja (beje, ir labai graži). Protu nesuvokiama, kaip gali tokia jaunutė būti šitokia profesionali medikė! Patekau pas ją dėl įtartino odos darinio. Iškart gydytoja mane pakerėjo savo mielu, nuoširdžiu, draugišku ir tuo pačiu dalykiniu, labai korektišku bendravimu, taip pat išsamiu, profesionaliu situacijos išaiškinimu. Toks ir turi būti medikas – tarsi artimiausias žmogus kiekvienam pacientui. Vėliau teko dar pas ją apsilankyti dėl minėto darinio biopsijos. Kadangi tyrimas nustatė piktybinį naviką, buvo paskirta operacija. Ir nemaniau, kad dermatovenerologė gali operuoti navikus. Pasirodo, gali. Ir ne šiaip sau gali, o taip tobulai atliko operaciją (su vietiniu nuskausminimu), kad ir dabar, po 5 parų, dar nieko nejaučiu, jokio skausmo, jokio diskomforto. Bet visų pirma ji gydo žodžiu, dėmesingumu, savo rūpesčiu. Tai talentas, žinios ir pašaukimas viename! Tris kartus teko bendrauti ir kaskart pasitikėjimas šia medike vis augo. Ačiū Jums, nuostabioji Daktare! Pagarbiai Aldona

2023-07-28, 08:04 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabi, jauna, profesonali specialistė. Maloniai bendrauja, myli savo darbą. Nuramino ir paaiškino, suteikė daug naudingos informacijos. Rekomenduoju!

2023-06-29, 17:58 | Registruotas lankytojas 3

Labai maloni ir profesionali gydytoja. Apžiūrėjo visus odos darinius, nuramino dėl man atrodžiusio keisto, bet kaip paaiškėjo, visiškai normalaus apgamo, paaiškino į kokius požymius reikėtų kreipti dėmesį.

2023-03-30, 11:19 | Registruotas lankytojas 4

Nuostabi gydytoja, labai miela ir mėgstanti savo darbą. Gavau daug vertingos informacijos, išsamiai ir tiksliai atsakyta į visus klausimus, esu visiškai įsitikinusi gydytojos kompetencija: akivaizdu, kad specialistė aktyviai ir su užsidegimu domisi savo sritimi, yra atidi, rūpestinga ir užtikrinta. Buvo malonu apsilankyti, jaučiuosi turinti geresnį supratimą apie savo odos sveikatą, bus miela sugrįžti profilaktiškiems patikrinimams.

2023-01-16, 12:35 | Registruotas lankytojas 1

Tikra profesionalė. Dėmėsinga, maloni, neskubant apžiūrėjo, paaiškino, užrašė sekančiai apžiūrai. Nuoširdus ačiū!

2022-10-10, 10:18 | Registruotas lankytojas 6

Atvykau pas šią gydytoją dėl ponaginio apgamo. Ši gydytoja buvo tiesiog NUOSTABI. Labai džiaugiuosi ir tikiuosi, kad tas užsidegimas pas šią gydytoją niekada nedings ir visada išliks tokia! Jauna, bet komunikabili, išmintinga, puikiai išmananti savo darbą specialistė. Nors buvo labai ankstyvas vizitas, gal net pirmas 8ryto, gydytoja buvo puikios nuotaikos. Kantriai atsakinėjo į visus mano klausimus. Patarė, padrąsino, nuramino. Atėjau nusiteikusi liūdnai, tačiau išėjau su didžiausia šypsena. Visokeriopos sėkmės, Jums, Gydytoja! Ačiū, kad esate!

2022-06-30, 10:24 | Registruotas lankytojas 1

Palinkėjimas būtų išsaugoti savyje tą tobulybės siekį per visą gyvenimą!