Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Irina Belukhina, %

Licencijos

Akušeris

Išduota: 2019-02-28, Nr. APL-00411, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Belukhina Irina dirba šioje gydymo įstaigoje

Jeigu žinote, kur dirba Belukhina Irina?

Įvesti darbovietę!
Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

100% Complete

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

100% Complete

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

93.8% Complete
4.7

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2023-01-29, 22:17 | Registruotas lankytojas 1

Labai maloni,viska isaiskino.

2021-05-14, 23:40 | Registruotas lankytojas 1

Labai maloni, labai švelniai ėmė COVID mėginį, kaip pirmą kartą procedūra keistoka, tad užsimerkiau, gydytoja manydama, kad skauda, ramino, tikrai rekomenduoju pas tokia gera gydytoja pakliūti visiems!

2021-05-09, 14:07 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabi moteris! Testavausi kas 10 dienų, jau tapo įprasta ją matyti... Šiandien atvažiavau su simptomais, nuramino, kad gal kur peršalau :) tiesiog stebiuosi, kaip praeinant per diena tokiam kiekiui zmoniu, galima islikti tokiu maloniu, paslaugiu ir besisyspsanciu zmogumi. Didelis aciu tiek mano, tiek visu apsilankiusiu mano artimuju vardu, Irina:)

2021-05-09, 13:22 | Registruotas lankytojas 1

Puikus žmogus, labai nuramino ir pralinksmino imant Covid PGR mėginį. Ačiū Jums už Jūsų darbą.

2021-05-09, 13:19 | Registruotas lankytojas 1

WOW, atvykome su drauge kartu testuotis Covid PGR mėginiams - grįždami namo visą kelią prakalbėjome kokia nuostabi gydytoja mus aptarnavo. Tik didžiausi komplimentai!

2021-04-28, 12:48 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabi. Emė Covid PGR mėginį. Švelniai, atsargiai. Pasakė daug gerų ir raminančių žodžių

2021-04-26, 21:53 | Registruotas lankytojas 1

Tobula!! Aš lb bijojau, bet paėmė mėginį, net man nesupratus! Visi tokie turėtų būti ir tada žmonės testuotųsi nebijodami! Super! Labai džiaugiuos, kad mane aptarnavo ši moteris!❤️ labai Jums ačiū! Visą vakarą visiems pasakoju kokia nuostabi gydytoja mane priėmė!????

2021-04-13, 21:22 | Registruotas lankytojas 1

Begalo maloni specialistė, atliko testus, vaikus net prajuokino (vienas iš jų kūdykis 11mėn.) begalo švelni ir atsargi, viską vaikaims paaiškino suprantamai. Labai smagu, kad yra tokių nuostabių žmonių!

2021-04-09, 06:47 | Registruotas lankytojas 1

Be galo švelni ir maloni gydytoja,paėmė Covid tepinėlį man ir vaikui,net nesupratome,kad čia ta nemaloni procedūra :)

2021-04-08, 13:31 | Registruotas lankytojas 1

Ačiū Jums.Esate nuostabus ir švelnus žmogus.AČIŪ.

2021-04-04, 20:01 | Registruotas lankytojas 2

Maloniai bendraujanti. Profesionali. Galėtų būti geriausias pavyzdys visiems medikams.

2021-03-13, 15:05 | Registruotas lankytojas 1

Gydytoja atliko covid testą, nemaloni procedūra atlikta itin švelniai, be skausmo. Ačiū! :)

2020-12-23, 12:35 | Registruotas lankytojas 3

Man ši specialistė paėmė Covid-19 tepinėlius. Labai maloni ir geranoriška.

2020-12-19, 16:33 | Registruotas lankytojas 2

Ši gydytoja man atliko Covid testą. Noriu padėkoti dar kartą viešai, nes procedūra buvo labai raminanti, kadangi Irina bendravo labai draugiškai ir profesionaliai. Mėginys buvo paimtas labai švelniai ir be jokio skausmo! Linkiu, kad visi medikai būtų kaip ši. Ačiū!

2020-10-14, 08:53 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabiai jautri ir švelni gydytoja. Ji atliko Covid 19 testą: didelis geranoriškumas, profesionalumas ir švelniai atlikta nemaloni procedūra. Labai Jums, gydytoja, AČIŪ !