Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Eimantė Bartkutė, %

Licencijos

Akušeris

Išduota: 2019-07-02, Nr. APL-00419, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Bartkutė Eimantė dirba šioje gydymo įstaigoje

Jeigu žinote, kur dirba Bartkutė Eimantė?

Įvesti darbovietę!
Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

95% Complete
4.8

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

100% Complete

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

100% Complete

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

100% Complete

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2024-05-29, 00:12 | Registruotas lankytojas 1

Esu labai dėkinga šiai akušerei, kuri padėjo mano mergytei ateiti į šį pasaulį. Akušerė labai profesionali, užtikrinta ir puikiai išmano savo darbą, ir tuo pačiu yra itin empatiška, palaikanti, jaučiausi visiškai rami ir gerose rankose, nesvarbu, kad gimdymo metu buvo komplikacijų, bet ji viską mums labai ramiai paaiškino, kas vyksta, kas bus daroma toliau ir kad nėra ko nerimauti. Su vyru labai džiaugiamės, kad pasisekė, jog gimdymo metu patekom pas šią akušerę, nes ji tikrai labai padėjo ir palaikė. Tik geriausi atsiliepimai! Ačiū už pagalbą gimdant dukrytę!

2024-04-16, 11:45 | Registruotas lankytojas 4

Nuostabi akušerė, kuri ne tik profesionaliai atlieka savo darbą, bet ir yra be galo empatiška. Kiekvienai gimdančiai moteriai linkiu patekti į jos profesionalias ir švelnias rankas. Ačiū už didžiulę pagalbą gimdant sūnų.

2024-01-05, 16:19 | Registruotas lankytojas 1

Gimdžiau pas šią akušerę jau senokai, 2022-09-09, tad tikiu, kad gydytoja dar labiau patobulėjusi, tačiau tik dabar sugalvojau pasidalinti patirtimi :)
Pirmiausia, kas man įstrigo, tai, kad atvažiavus gimdyti į priėmimą, man dar pildant dokumentus, kaip supratau vėliau, tik į naują pamainą atėjusi gydytoja, pamačius mane, tarsi draugė praeinant nusišypsojo ir pasisveikino, aš net pagalvojau, kad gal tiesiog mano pažįstama, kad taip maloniai ir šiltai sureagavo į mane? :)) Tačiau paskui tik supratau, kad ji priims mano leliuką :)))
Esu labai dėkinga akušerei už labai jaukų, šiltą, žemišką bendravimą, kas man, kaip pirmakartei, buvo labai svarbu. Profesionaliai pasakojo kas su manimi vyksta, kokie veiksmai toliau, drąsino ir vis kartojo, kad aš šaunuolė :) Didžiausios sėkmės gydytojai :)

2023-11-04, 02:33 | Registruotas lankytojas 1

Pati nuostabiausia akušerė, esu labai laiminga, kad ji priėmė gimdymą. Profesionali, jauna, verta tik pačių geriausių atsiliepimų. Po gimdymo padėjo atsikelti, apsiprausti ir pan. Atsidavimas savo darbui labai jaučiasi! Patys geriausi žodžiai šiai specialistei!

2023-03-30, 07:59 | Registruotas lankytojas 5

Jauna, profesionali, komunikabili, maloni. Puikiai išmano savo darbą. Džiaugiuosi, kad teko gimdyti pas šią jauną specialistę. Patys geriausi atsiliepimai. Ačiū.