Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Greta Avsejenkaitė, %

Licencijos

Medicinos gydytojas

Išduota: 2021-07-09, Nr. MPL-25845, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2022-11-09)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

100% Complete

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

100% Complete

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

100% Complete

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2025-06-04, 12:03 | Registruotas lankytojas 1

Po raktikaulio luzio labai nerimavau. Ne tik skaudejo, bet ir buvo sunku judinti ranka. Pries operacija gydytoja viska labai aiskiai ir issamiai papasakojo - kas bus, kaip bus, ka reikia daryti, ir kaip elgtis po operacijos. I visus mano kvailus klausimus atsake mandagiai ir detaliai. Tikrai dziaugiuosi, kad Lietuvoje turime tokiu rupestingu ir kompetetingu gydytoju.

2025-01-14, 11:39 | Registruotas lankytojas 1

Noriu išreikšti nuoširdžią padėką už išskirtinę medicininę pagalbą, kurią suteikėte mano tėčiui po šlaunikaulio lūžio. Jūsų patirtis ir žinios buvo akivaizdūs kiekviename žingsnyje, ir tai mūsų šeimai atnešė ramybę šiuo sudėtingu laikotarpiu.

Esame be galo dėkingi už jūsų profesionalumą ir rūpestį, kurį parodėte ne tik tėčiui, bet ir mūsų šeimai. Jūsų darbas yra nuoširdžiai vertinamas.

Labai dėkoju už viską, ką padarėte.

2024-01-27, 00:18 | Registruotas lankytojas 8

Neseniai beveik 100-mečiui tėveliui gydytojų komanda atliko šlaunikaulio lūžio operaciją. Rizika gyvybei buvo maksimali. Bet komandai pavyko, nes jų rankos yra auksinės. Komandoje buvo ir vėliau tėveliu rupinosi ši jauna gydytoja. Nuoširdžiai dėkojame. Tėvelis planuoja ir ant kojų atsistoti bei atšvęsti savo jubiliejų jūsų dėka.

2023-12-06, 19:54 | Registruotas lankytojas 1

Labai gera specialistė. Maloniai bendraujanti, kompetetinga, atsako į visus rūpimus klausimus, išaiškina gydymo rekomendacijas, konsultuoja. Gydymas buvo efektyvus. Rekomenduoju!

2023-11-12, 23:47 | Registruotas lankytojas 2

Puiki savo srities specialistė. Operatyviai atliko visus reikalingus tyrimus, nustatė diagnozę ir paskyrė gydymą, kuris buvo efektyvus ir jo dėka išvengta sudėtingos operacijos. Ačiū jums gydytoja!