Reitingas

Kardiolitos klinikos, Laisvės pr. 64A, Vilnius
AUM Wellness Clinic - Moderni ilgaamžiškumo ir sveikatinimo klinika Vilniuje
Vilnelės klinikos
Licencijos

Atsiprašome, bet vyksta informacijos atnaujinimas.

Registracija čia ir dabar
Kardiolitos klinikos, Laisvės pr. 64A, Vilnius
AUM Wellness Clinic - Moderni ilgaamžiškumo ir sveikatinimo klinika Vilniuje
Vilnelės klinikos
Pacientų atsiliepimai
2024-12-30, 14:42 | Registruotas lankytojas 5

Labai dėmesinga, profesionali ir maloni gydytoja. Išsamiai paaiškino mano ligą, jos eiga, stebejimo žingsnius, ateities perspektyvas, prevenciją bei gydymą. 10/10.

2024-10-15, 16:59 | Registruotas lankytojas 4

Nepatingėjau užsiregistruoti, kad parašyčiau teigiamą komentarą apie gydytoją., nes žemiau esantis neigiamas komentaras visiškai nekonstruktyvus, nepagrįstas ir be reikalo.
Tai viena dėmesingiausių ir rūpestingiausių gydytojų, kokias esu sutikusi. Profesionaliai ir atsakingai prižiūri mano skydiaukę, skiria reikiamus tyrimus, proaktyviai domisi mano savijauta ir visada pateikia rekomendacijas pagal pasaulyje vyraujančias naujienas.
Gydytoja tikra savo srities profesionalė, matosi, kad ir pati domisi aktualijomis, visada yra maloni ir profesionali.
Esu jai dėkinga už kokybišką ir profesionalų gydymą, malonų bendravimą bei pasitikėjimą, kurį augina savo kompetencija.

2024-06-02, 12:06 | Registruotas lankytojas 2

Gydytoja nedemesinga,nesiklausė mano anamnezės pora kartu pasakė patilėkit .Paskyrė atlikti nereikalingus brangus tyrimus pvz vitaminus,nors problema yra su šlapinimosi.Visiškai nekompetetinga Už konsultacija sumokėta 85 eu, tam kad man pasakytu patilėti ir kreiptis pas kitą to pačio profilio specialistą

2024-05-29, 21:36 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabi gydytoja!

2023-04-06, 17:13 | Registruotas lankytojas 1

Puiki, dėmesinga gydytoja, viską detaliai paaiškino ir atsakė į visus klausimus, ištyrė visus galimus variantus. Rekomenduoju!