Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Paulius Dobrovolskis, %

Licencijos

Atsiprašome, bet vyksta informacijos atnaujinimas.

Pacientų atsiliepimai
2024-02-21, 16:43 | Registruotas lankytojas 2

Nuoširdžiai dėkoju šiam gydytojui už puikiai atliktą rankos operaciją, rūpestingumą, priežiūrą, konsultacijas. Ačiū Jums! Jūsų buvusi pacientė Vanda Samuolienė.

2024-02-14, 17:49 | Registruotas lankytojas 1

Didelis Ačiū Gydytojui Pauliui Dobrovolskiui už profesionalumą ir rūpestį, kurį parodė atlikdamas mano rankos piršto operaciją. Jūsų atidumas, nuoširdumas, kompetencija prieš operaciją ir po jos patvirtino, kad esu gerose rankose.
Taip pat noriu pabrėžti Jūsų komunikaciją paaiškinant visą procedūrą ir atsakinėjant į mano klausimus. Jūsų draugiškas požiūris ir sugebėjimas suprantamai perduoti informaciją padarė visą procesą kur kas lengvesnį.
Esu dėkingas už jūsų darbą ir už tai, kad ne tik esate puikus specialistas, bet ir nuoširdžiai rūpinatės pacientu. Linkiu Jums sveikatos ir profesinės sėkmės.
Su pagarba, Ignas Č.

2023-06-09, 14:31 | Registruotas lankytojas 2

Nuostabus jaunas, profesionalus ir labai rūpestingas chirurgas. Puikiai išmanantis savo darbą ir maloniai bendraujantis su pacientais. Ačiū!

2023-06-04, 10:03 | Registruotas lankytojas 1

Puikus, jaunas ir pilnas optimizmo chirurgas. Rekomenduoju! Jo dėka išsaugotas pirštas, kai kiti rekomendavo iškart amputuoti.