Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Jūratė Šaduikienė, %

Registracija čia ir dabar
Kauno Affidea klinika
Licencijos

Gydytojas psichiatras

Išduota: 2009-06-10, Nr. MPL-15044, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

85.6% Complete
4.3

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

96.7% Complete
4.8

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

84% Complete
4.2

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

81.4% Complete
4.1

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

85.6% Complete
4.3

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

75% Complete
3.8

Domėjosi, bet mano iniciatyva

Kaip vertinate paslaugų kainas?

82.6% Complete
4.1

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Kauno Affidea klinika
Pacientų atsiliepimai
2023-01-23, 15:15 | Registruotas lankytojas 1

Ši gydytoja man padarė 70 eurų nuostolį.

Situacija buvo tokia. Aš užsiregistravau Kauno kardiolitos klinikose (Bendrosios medicinos praktika), nes neseniai grįžau iš užsienio. Mano vairavimo teisės pasibaigusios. Aš sužinojau, kad reikia sveikatos pažymos iš psichiatro ir šeimos gydytojo. Užsiregistravau ir pas vieną, ir pas kitą. Sveikatos pažyma iš psichiatro turėjo kainuoti 9 eurus. Aš užsiregistravau pas psichiatrą su tikslu gauti pažymą.

Nuėjus pas gydytoją, man ji sakė, kad aš einu pas ją privačiai ir dėl to man reikės mokėti papildomus 70 eurų už vizitą. Jei būčiau prisirašęs pas ją, man šių pinigų mokėti nereikėtų. Aš norėjau pas ją prisirašyti, bet ji man to padaryti neleido. Ji man sakė prisirašyti pas ją po šito mokamo vizito. Keisčiausia, kad ji man davė užpildyti kardiolitos paciento formą, nes atvykau į klinikas pirmą kartą, bet pas save prisirašyti neleido. Ji viso mano vizito metu kalbėjo, kad ji va paspaus mygtuką ir man nuskaičiuos pinigus už vizitą ir kad aš papuoliau ateidamas pas ją. Aišku, kad ji nieko nepaklausė apie mano psichinę sveikatą ir net nepaklausė kaip aš jaučiuosi. Tiesiog man atrodė, kad iš manęs atėmė pinigus ir tiek.

2022-10-08, 14:45 | Registruotas lankytojas 2

Mano asmens kodas: 38602261032. Aš esu Šarūnas Pakštys, deklaruotas Kaune, Sukilėlių pr.77-28. Gydytoja Jūratė Šaduikienė paėmė kyšį iš mano mamos Violetos Pakštienės, kad man būtų suteikta teisė dirbti gydytoju. Man buvo leista dirbti docento Kęstučio Petrikonio nurodymu su kitu rezidentu, o vėliau dėl to, kad aš nedirbau savarankiškai gydytojai nusprendė mane atleisti.

2022-07-25, 12:10 | Registruotas lankytojas 2

Gydytoja pertraukinėjo, nesigilino, manau, kad paviršutiniškai vertino situaciją. Užduodant klausimą į jį atsakė, tačiau jokio "pasišnekėjimo", "išsikalbėjimo" vengė. Iškart puolė rašyti receptus vaistams, o vidury vizito net nepasibeldusi į kabinetą "įsirovė" kita gydytoja. Buvo labai nesmagu ir nejauku viso vizito metu. Jaučiausi kaip pas eilinę specialistę, atėjusi pasakyti, kad skauda koją. :(

2021-11-19, 08:54 | Registruotas lankytojas 2

Nerekomenduoju. Tiesiog išrašo vaistus, orientuojasi ne į paciento problemas, o į piniginį atpildą. Kitos šios srities gydytojos po Jūratės Šaduikienės atrodo nepalyginamai geriau. Labai gaila, kad tiek laiko ėjau pas šią gydytoją.

2017-08-08, 14:05 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 6 m. 7 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Jūratė Šaduikienė?
2016-12-10, 11:33 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Jūratė Šaduikienė?