Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Regina Jasaitienė, %

Licencijos

Vaikų ligų gydytojas

Išduota: 2009-04-03, Nr. MPL-13257, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Jasaitienė Regina dirba šiose gydymo įstaigose

Jeigu žinote, kur dirba Jasaitienė Regina?

Įvesti darbovietę!
Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

50.4% Complete

Laukiau iki 15 min

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

53.7% Complete
2.7

Diagnozavo tik dalį problemos

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

50.3% Complete

Išgydė tik dalį problemos

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

50.3% Complete
2.5

Iš esmės atsakė, bet ne išsamiai

Ar skyrė pakankamai laiko?

46.9% Complete
2.3

Laiko neužteko problemos įvertinimui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

50% Complete

Nesidomėjo

Kaip vertinate paslaugų kainas?

100% Complete

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2023-08-25, 00:36 | Registruotas lankytojas 1

Gydytojai trūksta mandagumo, privaloma, kad palankytu bendravimo su vaikais kursus. Mūsų vizito laiku skambina kitiems asmenims, o vėliau pareiškia, kad greičiau rodyk gerklę nes nėra laiko (nors už durų tikrai nebuvo kitų pacientų). komentuoja vaiko, mano pačios kūno sudėjimą. man nesuprantama kaip taip galima? Tai jog ji pavaduoja mūsų gydytoja, todėl reikia taip nemandagiai elgtis? Einam pas gydytoja, nes turim problema, o ne tam, kad išgirsti "palaukit savo gydytojos kada ji grįš ir eikit pas ją". Tai nesuprantu, ko mes išvis ėjom pas ją? Vaikui sakyt palauk su savo skausmu, nes mūsų gydytoja ilsisi. Aš vaistinėj sulaukiu didesnės pagalbos nei pas šią ponią.

2017-11-18, 11:46 | Registruotas lankytojas 1

Puiki gydytoja

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2015-08-11, 14:47 | IP: 78.60.52.234

Labai gera, graži gydytoja.Ačiū Mažai bendrauja

2011-10-14, 13:52 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!