Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Povilas Varnelis, %

Licencijos

Medicinos gydytojas

Išduota: 2020-07-09, Nr. MPL-24904, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

93.8% Complete
4.7

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

100% Complete

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

100% Complete

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

100% Complete

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

97.5% Complete
4.9

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2025-05-26, 11:12 | Registruotas lankytojas 2

Nuoširdžiai dėkoju Jums už profesionalumą, rūpestingumą ir malonų bendravimą gimdymo metu. Viskas praėjo sklandžiai ir ramiai, o Jūsų kompetencija suteikė daug pasitikėjimo. Esu labai dėkinga, kad būtent Jūs buvote šalia šią ypatingą akimirką.

Bertilės mama

2025-05-06, 12:35 | Registruotas lankytojas 1

Labai noriu padėkoti gydytojui, vakar jis padėjo pasaulį išvysti mano sūneliui :) gimdymas buvo greitas, gydytojas buvo profesionalus, jaučiau iš gydytojo palaikymą ir padrąsinimą, gimdymo patirtis buvo džiuginanti. Nuoširdžiai dėkoju gydytojui ir visai komandai, kad vieną svarbiausių ir reikšmingiausių mano gyvenimo dienų jaučiau ramybę, užtikrintumą ir visišką pasitikėjimą.

2024-11-22, 14:09 | Registruotas lankytojas 1

Džiaugiuosi atradusi šį puikų gydytoją. Nuoširdžiausios rekomendacijos!

2024-10-22, 18:57 | Registruotas lankytojas 1

Ačiū gydytojui, jo priežiūroje jaučiausi rami ir užtikrinta kad viskas bus gerai, jo užtikrintumas ir ramybė labai padėjo gimdymo metu. Gailiuosi, kad nepadėkojau asmeniškai.

2023-07-03, 16:44 | Registruotas lankytojas 1

Ačiū gydytojui, kad net po sunkios pamainos, labai dėmesingsi, padėjo mano mergytei ateiti į šį pasaulį.

2023-04-27, 17:43 | Registruotas lankytojas 834

Labai malonus, gerai išmanantis savo darbą gydytojas. Gimdymo metu labai motyvavo ir palaikė. Labai dėkinga esu už pagalbą gydytojui!