Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Aleksandr Marchockij, %

Registracija čia ir dabar
PRIENŲ LIGONINĖ
Klinika "Medicija" (UAB Vaisingumo klinika, Vilnius)
Kauno klinika Unomeda
Kauno Affidea klinika
Licencijos

Medicinos gydytojas

Išduota: 2019-07-08, Nr. MPL-24042, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Gydytojas gastroenterologas

Išduota: 2023-06-04, Nr. MPL-27770, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2023-08-16)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

86.1% Complete
4.3

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

90.2% Complete
4.5

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

90.2% Complete
4.5

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

91.9% Complete
4.6

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

88.3% Complete
4.4

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

86.6% Complete
4.3

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

87.9% Complete
4.4

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
PRIENŲ LIGONINĖ
Klinika "Medicija" (UAB Vaisingumo klinika, Vilnius)
Kauno klinika Unomeda
Kauno Affidea klinika
Pacientų atsiliepimai
2024-12-21, 19:01 | Registruotas lankytojas 7

PATS PAČIAUSIAS GYDYTOJAS!!!
Ačiū labai už nuoširdumą, už rūpestį!
Džiaugiuosi, kad pasirinkau šį jauną ir profesionalų gydytoją!
Rekomenduoju atsakingai 100%!
Gera žinoti, kad mūsų sveikata tokių, kaip Aleksandras, rankose!
Sėkmės Jums!!!
AČIŪ!!! AČIŪ!!! AČIŪ!!!

2024-10-29, 18:22 | Registruotas lankytojas 1

Noriu pasidalinti savo patirtimi. Gydytojas ne tik išklausė mano problemas, bet ir giliai gilinosi į situaciją, pasiūlydamas efektyvų gydymo planą, pritaikytą man. Bendravo maloniai ir suprantamai, kas labai padėjo man jaustis patogiai. Ir išsamiai atsakė į iškilusius klausimus. Nors jis yra jaunosios medikų kartos atstovas, šio gydytojo profesionalumas ir kompetencija yra akivaizdūs. Rekomenduoju jį tiems, kurie ieško atsakingo, dėmesingo ir kompetentingo gydytojo.

2024-10-15, 10:31 | Registruotas lankytojas 2

Dar vasarą kreipiausi dėl skrandžio problemų, buvau visapusiškai išklausinėta su max dėmesiu man,kaip pacientei, gydymas parinktas atsižvelgiant į jau vartojamus vaistus ir jų sąveikas, žodžiu tikrai rekomenduoju, mano akimis puikus jaunas specialistas,kuriam rūpi pacientas.tik gaila,kad valstybinėje įstaigoje sunku patekti,bet įmanoma.

2024-09-24, 22:35 | Registruotas lankytojas 1

Gydytojas paliko gerą įspudį, buvo malonus, atsakė į visus klausimus, pats daug ir išsamei viską papasakojo. Rekomenduoju.

2024-07-23, 16:10 | Registruotas lankytojas 1

6 menesius turėjau problemų su pilvo gurzgimu ir tuštinimusi. Vaiksčiojau pas keletą specialistų, bet pas Aleksandrą galutinai nustatėme diagnozę. Darėme kolonoskopiją ir skrandžio tyrimą, kuris praėjo sklandžiai. Malonus bendravimas, profesionalus gydymas bei konsultacija. Esu patenkintas ir dėkingas.

2024-03-26, 13:09 | Registruotas lankytojas 1

Profesionalus, daug žinių turintis, labai nuoširdžiai besigilinantis ir pacientu besirūpinantis gydytojas. Visiems rekomenduoju.

2024-02-22, 16:30 | Registruotas lankytojas 1

AČIŪ už rūpestingą apžiūrą. Labai džiaugiuosi, kad jaunas gydytojas taip rūpestingai, paprastai nuoširdžiai gilinosi į mano sveikatos problemą.

2024-02-22, 09:54 | Registruotas lankytojas 1

Puikus gydytojas, nuoširdžiai rekomenduoju pas jį apsilankyti.

2024-01-31, 12:06 | Registruotas lankytojas 1

Puikus gydytojas, rekomenduoju.

2024-01-28, 22:12 | Registruotas lankytojas 3

Nerekomenduoju. Rinkausi gydytoja pagal atsiliepimus, taciau nuvyle. Mano nuomone nepakankamai isklause, nesigilino i problema, skubejo atlikt tyrima, po kurio kelias dienas skaudejo gerkle. Panasu, kad truksta patirties ir profesionalumo.

2024-01-18, 16:54 | Registruotas lankytojas 4

Nuostabus gydytojas, puikiai išmanantis savo darbą. Profesionaliai atlikta endoskopija bei išsami konsultacija po procedūros rezultatams aptarti. Jauki, draugiška atmosfera. Rekomenduoju 100%. Taip pat padėka gydytojui asistavusioms, nuostabiomis slaugytojoms.

2023-12-22, 21:33 | Registruotas lankytojas 16

Esu šokiruota gerąja prasme! Visi kas bijote tyrimo ar esate jautresni,100% rekomenduoju šį gydytoją. Žmogus mylintis savo darbą ,kitaip nepasakysi. Nuo pat vizito pradžios gilinosi į kiekvieną nusiskundimą ,ir savo vidine ramybe mane lengvai įkalbėjo pasidaryti tyrimą kurio LABAI bijojau be jokios anestezijos. Rado problemą dėl mano prastos savijautos todėl labai džiaugiuosi. Gydytojas rūpestingas,atkaklus. Rekomenduoju visiems ,nenusivilsite,nes tai jaunas bet perspektyvus gydytojas. Šiandien jau rekomendavau šį daktarą 3 savo šeimos nariams.
Ačiū Jums daktare!
Pagarbiai ,
Aistė

2023-12-08, 00:48 | Registruotas lankytojas 4

Esu dekinga gydytojui Aleksandr Marchockij už nuoširdų bendravima su savo pacientais, jų tyrimu atlikimus. Rekomenduoju, visiems kas turi problemų su virškinimu, ar žarnynu. :) Jaunas gydytojas, bet išmano darba, esu dekinga, už atlikta žarnyno tyrima, apie kuri jau pamiršau. O baime buvo didžiule, dekinga ir jo sesutem. Rekomenduoju 100%, nepasigailesit :) Pas šį gydytoja jau apsilanke ir šeimos nariai! :)

2023-11-26, 17:09 | Registruotas lankytojas 1

Prieš kelis mėnesius lankiausi pati dabar pasiūliau ir vyrui pas šį gyditoją ,labai malonus ,išmanantis savo darbą dar neteko lankytis pas tokį malonų gyditoją, tikrai kam reik gero gyditojo tikrai nenuvils ir pasitiks ir išleis su šypsena ..Didelis ačiū.

2023-11-11, 12:46 | Registruotas lankytojas 2

Esu labai dėkinga gydytojui už nuoširdų ir dėmesingą bendravimą, profesionalumą ir norą padėti. Nuoširdi rekomendacija, kas ieško šios srities specialisto.

2023-10-27, 17:52 | Registruotas lankytojas 5

Nuostabus naujos kartos gydytojas,profesionalas. Dar neteko nei su vienu gydytoju taip bendrauti. Paslaugus, kantrus. Tikrai matosi kad nori padeti. Bravo

2023-10-22, 15:22 | Registruotas lankytojas 1

Abiems mano tėvams buvo suteikta labai profesionali paslauga (Kolonoskopija). Palaikymas morališkai bei profesionalumas atliekant tyrimus paliko labai gerą įspūdį. Ačiū specialistui už jo darbą bei rekomenduoju kitiems.

2023-10-20, 18:39 | Registruotas lankytojas 5

Naujos kartos gydytojas atsidavęs savo darbui. Gilinosi į esamą situaciją, išsamiai papasakojo apie galimas priežastis bei numatomus tyrimus ir operatyviai suderino vizitą pas kitą specialistą, už ką esu nuoširdžiai dėkinga. Tai atsakingas, įsiklausantis, kantrus ir nuoširdžiai besirūpinantis savo srities profesionalas. Pavyzdys kitiems medikams.

2023-10-17, 18:49 | Registruotas lankytojas 1

Labai puikus, jaunas gydytojas. Kantrus, empatiškas ir puikiai išmanantis savo darbą, pas kurį buvo malonu apsilankyti. Ne tik įsigilino į mano problemą, ligos istoriją, bet ir paskyrė tinkamus tyrimus ir gydymą. Gydymo eigoje pats domėjosi, kaip sekasi sveikti. Nuošidžiausia padėka Aleksandr už rūpestį ir šiltą bendravimą. Labai rekomenduoju šį gydytoją.

2023-10-07, 22:51 | Registruotas lankytojas 1

Dėkoju gydytojui už išsamų mano skrandžio problemų ištyrimą ir detalų bei nuoširdų išaiškinimą. Jis negailėjo laiko visapusiškai konsultacijai ir atsakė į visus mano klausimus, nuramino. Pajutau, kad ėmėsi visų veiksmų ištyrinėti mano ligą, Dar kartą dėkoju ir tikrai rekomenduoju!

2023-09-15, 00:18 | Registruotas lankytojas 1

Jaunas, atsakingas ir dėmesingas gydytojas. Nuoširdus ir profesionalus bendravimas.Suteikė visą reikiamą informaciją, detaliai paaiškino tyrimo rezultatus. Nurodė tolesnio gydymo eigą. Galiu drąsiai rekomenduoti registruotis vizitui pas šį jauną dydytoją .

2023-09-04, 23:39 | Registruotas lankytojas 1

Puikus jaunas gydytojas. Priėmė labai šiltai, bendrauja nuoširdžiai įsigilindamas į paciento simptomus. Man buvo nustatytas slaptas kraujas išmatose, puikiai suplanavo tolimesnį ištyrimą ir gydymą, viską detaliai paaiškino. Nors tai tikrai jaunas gydytojas, bet labai rekomenduočiau to nepabijoti ir drąsiai registruotis vizitui pas jį.

2023-08-31, 19:49 | Registruotas lankytojas 1

Po ilgų šeimos įkalbinėjimų nuvykau pasitikrinti pas gastroenterologą Aleksandr Marchockij. Beveik buvau tikra, kad esu sveika, bet paaiškėjo, kad turiu skrandžio problemų. Gydytojas labai išsamiai išklausinėjo apie mano mitybą, vartojamus medikamentus, gyvenimo būdą. Po išsamių tyrimų, paskyrė vaistus, tad po kurio laiko vėl turėsiu pasitikrinti. Ir tai padarysiu su malonumu, nes gydo vien apsilankymas ir pabendravimas su šiuo jaunu ir empatišku gydytoju. Mandagus, atidus, kantrus, išmanantis savo sritį ir savo darbo laiko neskaičiuojantis gydytojas. Pagarba ir didžiausios rekomendacijos!

2023-08-22, 01:26 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabus daktaras, turintis visą reikiamą kompetenciją, maloniai bendraujantis, išklausantis visų kamuojančių simptomų.
Įvertino ir paskyrė tinkamą gydymą - pasveikau ir džiaugiuosi apsilankęs.

Labai rekomenduoju šį gydytoją.

2023-08-15, 01:17 | Registruotas lankytojas 1

Paaugystėje turėjau stemplės eroziją, išsigydžiau, bet prabėgus dešimčiai metų, simptomai atsinaujino. Buvau užsiregistravusi pas kitą gydytoją, bet šis vizitą atšaukė ir administratorė pasiūlė apsilankyti pas Aleksandr. Labai dėmesingai ir atidžiai buvau išklausinėta apie paauglystėje kamavusią ligą, taikytą gydymą ir dabar kamuojančius simptomus. Po kruopščiai atliktų tyrimų ir išsamios jų analizės, gydytojas pritaikė gydymą ir rekomendavo specialistą, kuris vėliau padėjo susitvarkyti su ligos priežastimi. Aleksandr rūpestingai prižiūrėjo gydymo eigą. Esu dėkinga, kad gydytojas, pas kurį buvau užsiregistavusi, atšaukė vizitą ir patekau pas Aleksandr.

2023-08-10, 00:39 | Registruotas lankytojas 1

Puikus jaunas gydytojas! Labai empatiškas ir rūpestingas, nuoširdžiai rekomenduoju.