Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Dominyka Stragytė, %

Licencijos

Medicinos gydytojas

Išduota: 2019-07-11, Nr. MPL-24167, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

92.9% Complete

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

97.2% Complete
4.9

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

90.5% Complete
4.5

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

97.6% Complete
4.9

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

92.6% Complete
4.6

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

92.2% Complete
4.6

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

96.4% Complete
4.8

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2025-10-13, 19:49 | Registruotas lankytojas 17

Likau labai patenkinta vizitu. Nuoširdžiai, išsamiai viską paaiškino. Greitai paskyrė gydymą. Viską nuosekliai paaiškino. Tikrai labai paprastas, šiltas, jaunas gydytojas. Ačiū!

2025-08-31, 18:32 | Registruotas lankytojas 1

Gydytoja kuri įsigilina į nusiskundimus,skiria reikalingus tyrimus,gydymą.Gydymo eigoje paskambino,pasiteiravo apie savijautą,ar tiko vaistai.Rekomenduoju.

2024-10-30, 18:18 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabi patirtis, su šia gydytoja. Nuo pirmo apsilankymo jaučiausi labai gerai – gydytoja buvo itin profesionali, šilta ir paslaugi. Ji atidžiai išklausė mano problemas, aiškiai paaiškino galimus gydymo variantus ir suteikė vertingų patarimų, atsakė į visus man kilusius klausimus. Aukščiausio lygio atsidavimas pacientams ir profesionalumas. Rekomenduoju.

2024-06-15, 01:21 | Registruotas lankytojas 3

Superinio atsakingumo specialistė. Konkreti ir rūpestingai besigilinanti į paciento problemą. Gydymas šiuo metu tęsiamas. Likau be žado kai pati mane susirado tam kad pirma sutarto laiko papildomai atliktų reikalingą tyrimą siekdama kad kuo tiksliau ir laiku identifikuotų mano nusiskundimo priežastį. Džiaugiuosi pasirinkęs tokio atsakingumo ir kompetencijos specialistę ir labai rekomenduoju

2024-05-30, 19:51 | Registruotas lankytojas 15

Tikriausiai viena iš geriausių savo srities specialistų. Dar niekad neteko lankytis pas tokią ypatingai atsakingai, greitai ir profesionaliai dirbančią gydytoją. Apžiūra atlikta ypač rūpestingai. paskirti tyrimai ir visas gydymo planas sudėliotas stengiantis išvengti delsimo, kad tik nustačius tikslią diagnozę būtų galima kuo greičiau pradėti gydymą. Jei kyla klausimų - visada paaiškins ir patars. Labai empatiškas žmogus, todėl visada įsiklauso į paciento nusiskundimus ir reaguoja greitai ypač esant sunkiai paciento būklei. Po tyrimų, gydymo paskyrimo savo iniciatyva susisiekia aptarti rezultatų ir tolimesnės gydymo eigos. Tikrai nepaliks žmogaus bėdoje. Tai tikras daktaro pavyzdys!
Linkiu kuo didžausios sėkmės Jūsų nelengvame, bet labai prasmingame darbe. R.B.

2024-05-05, 15:57 | Registruotas lankytojas 2

Gera savo srities specialistė.

2024-02-05, 23:12 | Registruotas lankytojas 2

Trūko laiko pilnavertei apžiūrai, į problemą nesigilino, skyrė gydymą, apie kurį užsiminė puse lūpų ir konkrečiai nelabai žinojo, ką reikia daryti, nes liga kaip ir ne jos kompetencijai, kadangi kalti hormonai. Gaila, nes tikėjausi daugiau, nei buvo suteikta. Tikiuosi gydytoja daugiau pasidomės hormoninės aknės gydymu, o ne siuntinės pas kitus specialistus.

2023-11-11, 16:11 | Registruotas lankytojas 11

Labai maloni ir profesionali gydytoja! Skyrė laiko visiems apgamams, pilnai atsakė į visus klausimus, viską papasakojo, nuramino. Ačiū Jums labai!

2023-11-02, 19:28 | Registruotas lankytojas 2

Lankiausi "Unomeda" klinikoje su siuntimu. Gydytoja konsultacijos metu buvo maloni ir konkreti. Rekomeduoju.

2023-10-31, 11:36 | Registruotas lankytojas 4

Puiki gydytoja. Atėjau nesitikėdama daug, bet apžiūra viršijo mano lūkesčius. Gydytoja apžiūrėjo VISUS apgamus, kuriuos rado ant mano kūno (o jų turiu labai daug), išsamiai papasakojo, kokie apgamai pavojingiausi, kodėl kai kurių apgamų nerekomenduoja šalinti, kaip stebėti juos ir t.t. Vizito metu skyrė pakankamai laiko ir apžiūrai, ir konsultacijai.

2023-09-27, 01:44 | Registruotas lankytojas 1

Labai profesionali gydytoja. Atsakingai pašalino apgamą, nebuvo jokių nusiskundimų. Labai malonus ir šiltas bendravimas su pacientu. Atsako į visus rūpimus klausimus.

2023-09-24, 17:18 | Registruotas lankytojas 1

Turėjau pati išsiprašyti, kad mane apžiūrėtų, nes pirmas atsakymas buvo, kad nėščioms nieko negydome. Paprašiau, kad vis tiek apžiūrėtų ir nustatytų, kas ten yra. Tada apžiūrėjus nustatė odos grybelį ir pagooglino, ar nėščioms galima vartoti vaistus nuo odos grybelio. Tai, kad gydytojas vadovaujasi google, man nesukėlė pasitikėjimo. Išrašė du vaistus. Kai išėjau, perskambino, kad vieno geriau nepirkti, nes daugiau pagooglino, ir neaišku, ar tikrai tinka nėščioms. Dabar aš bijau ir tą kitą vaistą pirkti, nes toks "specialisto" žinių lygis pasitikėjimo tikrai neduoda...

2023-09-15, 13:27 | Registruotas lankytojas 6

Nuostabi gydytoja, tikra profesionalė. Bendravimas su pacientu betarpiškas ir malonus. Išsamiai paaiškina diagnozę, atliekamus tyrimus ir pan. Nesibodi atsakyti į pacientų klausimus, padrąsina juos.
Tikrai nepamenu kada tekę bendrauti ir gydytis pas tokią empatišką gydytoją.
Rekomenduoju! Giedrius

2022-11-30, 21:47 | Registruotas lankytojas 4

Galima būtų teigti, kad tai buvo viena geriausių patirčių, apsilankant pas šią gydytoją. Dėmesingumas, rūpestis, noras padėti - 100 proc. Drąsiai galite registruotis pas šią specialistę, jei norite iš tiesų išspręsti savo turimą klausimą/ligą ar kt.

2021-12-01, 13:31 | Registruotas lankytojas 1

Profesionale , nuostabi speceliste ir geras zmogus.
Gavau tinkama gydyma ir rekomendacijas.
O svarbiausia motyvacija kurios man truko....
Aciu. Aciu. Aciu ! Is visos sirdies !