Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Simonas Utkus, %

Licencijos

Medicinos gydytojas

Išduota: 2020-08-21, Nr. MPL-25333, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

89% Complete
4.5

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

100% Complete

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

4.7

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

92.9% Complete
4.6

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

100% Complete

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2026-04-08, 23:34 | Registruotas lankytojas 1

Profesionaliai sutvarkė žaizdą, malonus gydytojas, puikiai paaiškino viską, labai ačiū! Rekomenduoju.

2026-04-03, 14:01 | Registruotas lankytojas 8

Labai malonus gydytojas, aciu Jums labai uz puiku bendravima ir suteikta greita apziura. Esat nuostabus gydytojas

2026-03-28, 13:00 | Registruotas lankytojas 2

Jaunas, profesionalas, dėmesingas rūpestingas, puikiai atliekantis operacijas, negailintis jėgų ir laiko. Rekomenduoju visiems.
Adomas

2026-01-14, 08:23 | Registruotas lankytojas 2

Gydytojas nors ir jaunas, tačiau turintis didelį žinių bagažą. Greitai nustatė skausmo priežastį, tiksliai nukreipė tolimesniam gydymui. Rekomenduoju.

2025-12-17, 22:54 | Registruotas lankytojas 1

Atvykus į skubios pagalbos skyrių buvau operatyviai pakonsultuota ir skirtas gydymas padėjo. Labai nuostabus gydytojas, puikiai atsako į kiekvieną net man atrodanti kvailiausią kylantį klausimą, puikios nuotaikos, mandagiai ir nuoširdžiai bendraujantis gydytojas. Manau, jog tokie gydytojai ir turi būti, kurie atliepia pacientų problemas ir emocijas. Dėkoju už puikią patirtį.

2025-12-17, 21:01 | Registruotas lankytojas 1

Atvežė mane su greitosios medicinos pagalbos automobiliu naktį į priimamąjį skyrių. Buvo baisu. AČIŪ Gydytojui, kuris budėjo tą naktį.
Jaunas, rūpestingas, maloniai bendraujantis ir žmogiškas Gydytojas. Mandagiai išsiaiškino nelaimės aplinkybes, nors buvau šoko būsenoje ir išsigandęs. Nuramino ir suteikė visą reikiamą pagalbą. REKOMENDUOJU!!!

2025-12-10, 15:37 | Registruotas lankytojas 2

Nerekomenduoju. Mano asmenine nuomone ir patirtimi, visiskai nesigilino i problema, bei diagnozavima. Neatliko jokiu tyrimu, kad nustatyti priezasti ir skirti tinkama gydyma.

2024-10-15, 21:14 | Registruotas lankytojas 5

Ačiū daktarui už pagalbą, rūpestį, profesionalumą.