Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Mindaugas Paserpskis, %

Registracija čia ir dabar
Klinika „Ave Medica“ (Palanga, Sodų g.)
„Ave Medica“ klinika (Klaipėda)
Licencijos

Gydytojas urologas

Išduota: 2010-07-13, Nr. MPL-16154, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

80% Complete
4

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

91.4% Complete
4.6

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

90.1% Complete
4.5

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

92.8% Complete
4.6

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

92.5% Complete
4.6

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

81.2% Complete
4.1

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

88.6% Complete
4.4

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Klinika „Ave Medica“ (Palanga, Sodų g.)
„Ave Medica“ klinika (Klaipėda)
Pacientų atsiliepimai
2024-02-24, 19:25 | Registruotas lankytojas 1

Kada liga neduoda tau ramybe bet sale yrą nuoširdus, profesionalus, žinantis puikiai savo darbą gydytojas pradedi tikėti gyvenimu, nuostabus požiūris prieš operacija, operacijos metu, po operacijos, iš visos širdęs noriu padėkoti daktarui Mindaugui Paserpskiui linkiu laimes asmeniniam gyvenime ir sunkiam darbia. Ačiu

2023-12-26, 22:04 | Registruotas lankytojas 5

Nerealus, mylintis savo darbą,ir paciantus. Tai gydytojas iš didžiosios raidės. Daugiau tokių specialistų. Aukščiausias įvertinimas, patariu kuriems reikia gydytojo urologo tikrai rekomenduoju. Daug dėmesio skiria savo pacientams. Šiltas nuoširdus bendravimas.Profesinės sėkmės, nelengvame darbe. Su ŠV.KALĖDOMIS IR ATEINANČIŲ NAUJŲJŲ METŲ.JUMS ir Jūsų šeimai. Pagarbiai A.Prižgintas

2023-11-13, 21:46 | Registruotas lankytojas 2

Labai geras Gydytojas. Susirgau prostatos ligomis, kankinaus galima sakyt metus, kiti gydytojai tiesiog rašydavo antibiotikus palei simtomus, o skausmas dubens srityje nesiliaudavo suvartojus vaistus.atėjo ta diena kai jau visai nebetvėriau skausmu papuoliau pas ši Gydytoja Respublikinėj ligoninėja. Apžiurėjo papasakojau viska kaip viskas prasidėjo, Gydytojas pasakė kokius tyrimus reikia darytis ir pagaliau pradėjo viskas tvarkytis gerėti situacija nebeliko tokiu dideliu skausmu ir esu labai dėkingas gydytojui Mindaugui Paserpskiui. Nuoširdus ačiū.tikrai rekomenduoju gydytoju.

2023-06-08, 00:40 | Registruotas lankytojas 2

Teko aplankyti virs 10 gydytoju urologu, šis gydytojas tiesiog dovana. padėjo išgyti nuo letinio prostatos uzdegimo, nors jr reikejo kantrybės. Labai nuoširdžiai dėkoju.

2023-06-08, 00:40 | Registruotas lankytojas 2

Teko aplankyti virs 10 gydytoju urologu, šis gydytojas tiesiog dovana. padėjo išgyti nuo letinio prostatos uzdegimo, nors jr reikejo kantrybės. Labai nuoširdžiai dėkoju.

2023-01-04, 17:26 | Registruotas lankytojas 4

Puikus gydytojas, rekomenduoju. Labai atsakingas

2022-06-30, 01:32 | Registruotas lankytojas 6

Gyvenime buvau pas labai daug gydytojų, turiu hipochondriją, todėl kiekvienas vizitas man yra labai baisus ir keliantis stresą.
Šis specialistas jau prieš mano vizitą išanalizavo mano ankstesnio gydymo istoriją, todėl buvo daug paprasčiau pradėti pokalbį, aiškinant, kas yra negerai. Tiksliai užrašė, kuo skundžiuosi, neprikūrė nebūtų dalykų (su tuo dažnai susidurdavau nefrologų ir urologų kabinetuose), nuramino, nors kabinete tiktai vos valdžiau ašaras, nes galvojau, kad tiktai rimtai sergu. Labai pagarbiai, ramiai bendravo, negąsdino įtariamomis diagnozėmis, neskubėjo, skyrė man laiko tiek, kiek tik reikėjo.
Taip pat nenumojo į mano skundus ranka, paskyrė tyrimus, viską paaiškino, tyrimai atmetė šlapimo pūslės vėžio diagnozę, todėl šiandien jaučiuosi ramesnė, nes esu ištirta ir man atmestos pačios baisiausios ligos. Tikrai rekomenduoju, gydytojas iš pašaukimo.

2021-09-18, 11:11 | Registruotas lankytojas 1

Niekam nerekomenduociau sito labai graziai kalbancio daktaro. Teko pas ji gydytis du metus , tai visa ta laika itikinejo, kad viskas gerai, reikia tik stebejimo, nors psa tyrimas kisdavo, skaudėjo pilvo apacioje, bet kai atvykdavau vizitui, nuramindavo, kad viskas normalu, tai ir tikejau. Pasiprasius pasidaryti magnetini tyrima, pasirode, kad sergu trecia stadija ir navikas jau perauges prostatos kapsule. Daktaras tada sak , kad reikalinga operacija, bet jau nebepasitikejau situo atseit geru, maloniu daktaru . Operavo kitas daktaras Vilniuje, Nacionaliniame vezio institute. Aciu dievui pavyko, bet pasekmes, tai liko, nors galejo buti viskas geriau, jei nebutu du metus itikinej , o anksciau padare magnetini tyrima .Bukit atidus netikekit viskuo, ka jums sako, patys daugiau domėkitės.

2021-08-20, 23:41 | Registruotas lankytojas 2

Nuostabus gydytojas.

2021-08-19, 19:19 | Registruotas lankytojas 1

Gydytojas puikus. Ko gero, pirmą kartą lankiausi pas tokį šaunų gydytoją. Jam tikrai rūpi pacientas, jo sveikatos problemos, nusiskundimai. Atidžiai apžiūrėjo, paskyrė tyrimus, maloniai ir nuoširdžiai bendravo. Nuoširdus ačiū!

2021-07-03, 20:48 | Registruotas lankytojas 3

Prisidedu prie visų išsakytų teigiamų komentarų. Tai išskirtinai rūpestingas, nuoširdus, išsamiai atsakantis į visus iškilusius klausimus gydytojas. Drąsiai rekomenduoju!

2020-12-01, 13:05 | Registruotas lankytojas 1

Puikus gydytojas! Vyrui nustatė problemą, išoperavo, labai dėmesingas ir puikus specialistas! Tik kad liktų visada toks ir būtų pasiekiamas! Dėkojame!

2020-11-13, 10:38 | Registruotas lankytojas 1

Kaip ir anksčiau rašiusieji atsiliepimus pacientai, galiu patvirtinti, kad tai iš tiesų puikus gydytojas, savo srities profesionalas, pas kurį eilę metų gydausi, o neseniai sėkmingai atliko TURP operaciją. Labai dėkingas šiam gydytojui už nuoširdų rūpinimąsi mano sveikata, o taip pat ir rūpestį kitais savo ligoniais, bei linkiu jam kuo didžiausios sėkmės savo profesinėje karjeroje, ir žinoma asmeniniame gyvenime.

Su pagarba,

Vilmantas

2020-03-07, 17:51 | Registruotas lankytojas 2

Nuostabus gydytojas ,zinantis savo darba, bendraujantis ,labai geras specialistas ,tokiu GYDYTOJU GALIMA PASITIKETI.

NUOSIRDZIAI DEKOJU ,PAGARBIAI STASYS KUBILIUS

2020-01-22, 19:33 | Registruotas lankytojas 1

Šitas GYDYTOJAS buvo pats tikriausias GYDYTOJAS pas kokių tik esu lankęsis. GYDYTOJAS iš didžiosios raidės. Pirmą kartą taip išsamiai buvo atsakyta į visus mano klausimus. Neapsakomai šiltas žmogus, savo srities profesionalas. Esu pakyletas ir labai DEKINGAS GYDYTOJUI
MINDAUGUI PASERPSKIUI!!!

2020-01-16, 13:52 | Registruotas lankytojas 4

Lankėsi mano vyras pas gyd. Paserpskį, tai taip nerimavo prieš vizitą, bet liko nustebintas gydytojo profesionalumu, maloniu bendravimu bei išsamiu paaiškinimu. Sakė, kad daugiau pas kitus urologus net kojos nekels! Dėkojam gydytojui ir drąsiai kitiems rekomenduojam.

2020-01-07, 16:54 | Registruotas lankytojas 10

Man truksta zodziu, nupasakoti koks sis gydytojas nuostabus! Turint stipru uzdegima, talono gauti “greitai” neimanoma, o laukti-negalima, gydymas butinas iskart. Gydytojas absoliutiskai geranoriskai prieme, nespjove i nusiskundimus, skyre maximaliai laiko konsultacijai ir skyre gydyma iskart. Ne pirmi metai lankausi butent pas ji del pasikartojancios problemos, ir tikrai neiciau pas kita specialista! As tokio malonaus ir profesionalaus gydytojo dar nesu sutikusi. 100% rekomendacijos ir didziulis dekui Jums, uz atsidavima savo darbui ir geranoriskuma. Jus nuostabus!

2019-07-24, 11:01 | Registruotas lankytojas 1

labai rupestingas,siltas gydytojas. saunuolis is didziosios raides.

2018-10-10, 13:01 | Registruotas lankytojas 1

Tai nuostabus žmogus, geras specialistas. Konkretus. greit sprendžiantis problemas. Labai mielas žmogus. Vien bendravimas jo gydo. Ačiū

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Mindaugas Paserpskis?
2018-08-13, 17:59 | Registruotas lankytojas 10

Nuostabus!!! Neatsistebiu, kad tokio profesionalumo ir mandagumo gydytoju dar turime. Maximaliai isigilino i beda. Esu zindanti mama, reikejo antibiotiku, ilgiausiai ir atidziaisiai varte visas ‘enciklopedijas’ kad paskirtu teisinga gydyma. Labai demesingas, malonus, supratingas. Vizitui skiria maximaliai laiko, viska aiskiai isdesto. Pas joki kita urologa nesikreipciau. Aciu, kad esate!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Mindaugas Paserpskis?
2018-04-10, 09:07 | Registruotas lankytojas 3

Labai geras specialistas, nuoširdus žmogus.Te lydy si gydytoja visapusiška sėkme.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Mindaugas Paserpskis?
2018-01-16, 20:15 | Registruotas lankytojas 2

Ši gydytoja mums labai rekomendavo.
Išsami konsultacija ir tyrimai buvo atlikti mano vyrui. Del susiklosciusiu aplinkybiu tyrimo atsakymus teko pasiimti man. Isejau is kabineto pasikrovusi pozityvumo ir geros nuotaikos. Gydytojas aukstos kvalifikacijos, kompetetingas, auksto etiketo bei kulturos lygio. Labai mandagus ir malonus. Isamiai paaiskino apie tyrimu rezultatus, dar issamiau atsake i uzduodamus klausimus, nestigo gausiu patarimu.
Manau, sis specialistas yra mediko autoritetas, kuris ne tik kelia pasitikejima, bet ir atitinka vizualine prizme: pasitempes, tvarkingas ir kvepiantis! Ko siomis dienomis yra pasigendama.
Paliko ispudi net tai, kad vyrui perdave linkejimus ir islydejo is kabineto paspausdamas ranka! Eiciau kasdien i gydymo istaigas, jei visi medikai butu tokie auksto lygio! Musu seima linki siam gydytojui sekmes :)

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Mindaugas Paserpskis?
2017-05-10, 18:30 | IP: 83.181.148.119

"Geras ir nuoširdus gydytojas bei specialistas" - būtų tik paprastas banalus įvertinimas. Nuostabus žmogus, dirbantis iš širdies ir pašaukimo. Atidus, išklausantis bei įsiklausantis, gydantis žmogų, ne tik ligą. Labai dėkingas šiam gydytojui už man atliktą operaciją ir visą gydymo eigą.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Mindaugas Paserpskis?
2017-04-03, 20:11 | IP: 85.255.104.30

Labai malonus gydytojas, domėjosi problemom ir daug klausinėjo apie kylancias svekatos problemas, ačiu gydytojui Mindaugui. Arūnas

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Mindaugas Paserpskis?
2017-03-11, 10:48 | Registruotas lankytojas 1

Didziausia padeka nuostabiam,sauniam GYDYTOJUI M.PASERPSKIUI .Tai ZMOGUS ,kuris rupinosi,gyde,uzjaute,teike vilti,rode pagarba man,kaip pacientei...Tai ZMOGUS labai aukstos kulturos,ir savo srities specialistas -ypatingas .Tokio nuosirdumo gydytoja sutikt yra didziule laime .Daktare,ACIU Jums uz atlikta operacija,Jus suteikete vilti gyventi . Su pagarba Terese S. is Gargzdu.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Mindaugas Paserpskis?
2017-03-05, 16:08 | Registruotas lankytojas 1

Aciu gydytojui uz profesionalu gydyma. Ne tik savo srities zinovas, bet ir jautrus, kas reta medikams, gydantiems vyresnius zmones. Sveikatos, kantrybes ir Dievo palaimos. Alvydas

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Mindaugas Paserpskis?
2016-10-02, 12:20 | Registruotas lankytojas 1

Pakliuvau pas labai gerą gydytoją, labai malonus, nebuvo net baisu gydytis, kad daugiau tokių gydytojų. Ačiū labai labai Jam, esu labai dėkinga.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Mindaugas Paserpskis?
2016-09-13, 19:47 | Registruotas lankytojas 2

Labai geras gydytojas
Labai geri žmonės. Geras žodis, taip pat gydo
Visada konsultuoja net jei ne darbe

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Mindaugas Paserpskis?
2016-04-21, 12:25 | IP: 88.119.50.9

Iš tikrųjų nuostabus gydytojas. Labai atidžiai skyria tyrimus, rūpestingai bendrauja, viską paaiškina. Gaila, kad vienetai tokių gydytojų belikę, pas kuriuos grįžtama su šypsena. Profesionalas, kuriam norisi dėkoti už požiūrį į pacientą. Ačiū Jums!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Mindaugas Paserpskis?
2016-04-07, 17:06 | IP: 78.61.5.157

Profesionalumas

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Mindaugas Paserpskis?
2016-03-19, 16:38 | IP: 78.58.77.161

Nerealus daktaras. Profesionalas, gebantis paprastai bendrauti su ligoniu. Pirmą kartą sutikau tokį profesionalą. Didelis ačiū jam.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Mindaugas Paserpskis?
2015-05-28, 10:57 | IP: 212.59.6.119

Jei tokių nuostabių žmonių-Gydytojų
būtų daugiau, nebūtu baisu išgirsti nemalonią ar net lemtinga diagnozę.
Ačiu jums patarimus, malonu priėmimą ir pradėtą gydymą.
Gediminas. viskas tik teigiama.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Mindaugas Paserpskis?
2015-03-31, 16:34 | IP: 78.61.108.59

Labai malonu kad apie ta daktara teigiami komentarai, tikra tiesa. Matote patys, kad apie ji jokio neigiamo komentaro neradau. Tai tikras angelas o ne daktaras, eruditas , inteligentas labai nuostabus , tokie turi buti medikai. Kantrybes jums, mielas gydytojui ir toliau islikite toks kantrus ir dieviskas

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Mindaugas Paserpskis?
2014-06-01, 12:18 | IP: 86.38.187.106

Labai geras gydytojas. Atvykau į priėmimo skyrių su šlapimo sistemos bėdomis ir profesionaliai apžiūrėjo, patarė, ką toliau daryti. Maloniai bendrauja. Patys geriausi žodžiai apie jį.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Mindaugas Paserpskis?
2014-02-05, 08:26 | IP: 85.232.132.151

va cia tai daktarelis-tikras zmogus,tikraja ta zodzio prasme.Aciu jam uz pagalba,supratima.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Mindaugas Paserpskis?
2013-11-07, 18:32 | IP: 85.232.128.52

Rūpestingas, nuoširdus, profesionalus, užjaučiantis. Tikrai vertas puikaus mediko vardo.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Mindaugas Paserpskis?
2013-11-05, 20:30 | IP: 78.58.34.133

Nuostabus gydytojas, bendraujantis ir išsamiai apibudinantis esamą būklę, jei turit problemų, kreipkitės - tikrai nenusivilsit Geriausi linkėjimai Jums ir Jūsų šeimai Gydytojau.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Mindaugas Paserpskis?
2013-07-29, 20:15 | IP: 78.61.56.200

Nuostabus gydytojas. Empatiškas pacientams, švelnus, rūpestingas, profesionalus. Tikras Hipokrato priesaikos pavyzdys.Pats geriausias urologas, kurį gyvenime teko sutikti. Stprybės ir sveikatos Jums ir Jūsų šeimai, Daktare iš Didžiosios Raidės!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Mindaugas Paserpskis?
2013-06-19, 14:12 | IP: 80.240.6.170

Super gydytojas

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Mindaugas Paserpskis?
2013-03-24, 16:02 | IP: 78.61.108.59

Tai profesionalus, nuosirdus, kompetetingas, o svarbiausia, kad pacientui atiduoda visa save negailedamas nuosekliai ir kantriai paaiskinti visa situacija, padrasinti, o jau apie rupetinguma net nekalbu. Saunu kad atsiranda jaunu tokiu gydytoju. Gerb, Daktare, nepavarkite, dideles stiprybes jums

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Mindaugas Paserpskis?
2013-03-17, 21:21 | IP: 86.100.64.178

Labai malonus, puikiai savo darbą išmanantis gydytojas. Man kaip jaunam vaikinui tikrai nėra pats maloniausas dalykas lankytis pas urologą, tačiau šis gydytojas leido pasijusti tikrai jaukiai kalbant tokiomis nejaukiomis temomis.

Norėčiau, kad daugiau būtų gydytoju... ne, pasitaisysiu, norėčiau, kad daugiau tokių žmonių būtų. Visiem labai stipriai rekomenduoju.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Mindaugas Paserpskis?
2013-02-22, 12:59 | IP: 86.100.145.210

PUIKUS GYDYTOJAS, skirtingai nei daugelis. LABAI LABAI ESU JAM DĖKINGA!
Linkiu kuo didžiausios sėkmės jam.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Mindaugas Paserpskis?
2013-02-14, 10:32 | IP: 78.61.46.4

Puikus,nuosirdus vakarietisko isprusimo gydytojas.Sekmes Jums.2013.02.14

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Mindaugas Paserpskis?
2013-01-08, 14:47 | IP: 78.58.196.125

labai malonus geras gydytojas rekomenduoju visiems.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Mindaugas Paserpskis?
2012-12-07, 09:02 | IP: 78.61.108.59

Jaunas , perspektyvus, kompetentingas specialistas. Zmogiskos savybes pranoksta viska. stikrybe jam , toks ir turi buti daktaras, kokiu maza. ACIU JUMS

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Mindaugas Paserpskis?
2012-12-04, 10:30 | IP: 78.61.235.181

Puikus gydytojas, maloniai bendraujantis su pacientais lyg tai su artimais giminaičiais.Sekmės ir stiprybės šiame nelengvame tos srities darbe. Jeigu Jums reikia gero ir malonaus gydytojo tai būtent šis yra toksai.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Mindaugas Paserpskis?
2012-12-03, 22:31 | IP: 86.100.122.151

Gydytojau, nuoširdžiai dėkinga Jums už savo mamos sveikatą ir gyvybę. Ačiū, Jums.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Mindaugas Paserpskis?
2012-11-05, 19:17 | IP: 85.232.147.58

Daugiau butu tokiu gydytoju! Visada pasitinka su sypsena lyg butu senas draugas ar giminaitis, paduoda ranka. Nuosirdus, demesingas, rupestingas gydytojas. Vienas malonumas bendrauti su tokiu zmogumi - kuklus, paprastas, nesusireiksmines. Sekmes jam!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Mindaugas Paserpskis?
2012-09-21, 09:44 | IP: 83.171.17.94

labai profesionalus, kultūringas, mandagus, viską tiksliai ištyrė ir išaiškino

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Mindaugas Paserpskis?
2012-08-29, 04:54 | IP: 78.61.68.3

Konsultavo labai nuoširdžiai.Labai vertina pacientą, viską paaiškina, padarė tyrimus. Svarbiausia be jokio atlygio, tai gydytojas dirbantis iš pašaukimo, jam visi pacientai lygūs. Ačiū Jums, gerbiu, kad Jūs nesugadintas dabartinės sistemos papildomu atlygiu. Nė vieno žodžio neturiu neigiamo

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Mindaugas Paserpskis?