Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Loreta Mažeikienė, %

Licencijos

Šeimos gydytojas

Išduota: 2009-07-07, Nr. MPL-15496, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

40.8% Complete

Laukiau nuo 15 min iki 30 min

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

76.7% Complete
3.8

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

71.9% Complete
3.6

Išgydė tik dalį problemos

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

81.6% Complete
4.1

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

71% Complete
3.6

Įvertino tai kas būtina, bet plačiau nesigilino

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

69.4% Complete
3.5

Domėjosi, bet mano iniciatyva

Kaip vertinate paslaugų kainas?

85.4% Complete
4.3

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2024-04-22, 18:56 | Registruotas lankytojas 1

Atėjau pas Loreta profilaktiniam darbuotojų sveikatos patikrinimui, tai buvo pirmas ir paskutinis kartas, kai pas ją dėl kažko ėjau. Užtampė mane kaip netingėjo. Vėlavo priimti apie pusvalandį (po to akis draskė, kad yra svarbesnių pacientų su ligom, kai užsiminiau apie laukiamą laiką). Kai jau patekau į kabinetą, vėl išvarė į koridorių, nes esą turi išsiaiškinti kažką dėl mano darbovietės suteikto sveikatos draudimo, tuomet už kelių minučių vėl pasikvietė, vietoje to, kad būčiau tiesiog palaukusi kabinete. Kitame kabinete, ten kur Loretos net nebuvo, patikrino spaudimą, širdį, akis (pasakiau visas raides teisingai, tik užsiminiau, jog liejasi apatinės raidės) ir parašė išvadas. Loreta nepasirašė, kad galiu dirbti, nes mat pagal parašytas išvadas - blogai matau ir liepė eiti pas oftalmologą, nors jau buvau prieš metus toje pačioje Kardiolitoje pas tą oftalmologą, tik nebuvo į elektroninę sveikatos sistemą įkelti tyrimo rezultatai. Aš "gydytojai" paaiškinau visą situaciją, ji pradėjo išsikalinėti su tokiais pareiškimais kaip "čia tas pats jei žmogus atėjęs pas notarą sakytų, jog čia jo butas, be įrodymų". Pradėjau kelti balsą, kad aš puikiai matau ir nueisiu pas akių specialistą VĖL, jei turėsiu nusiskundimų, bet jai nerūpėjo ir liepė ateiti, kai turėsiu oftalmologo išvadas. Tai po viso sugaišto laiko, grįžau namo, susiradau popierinius, prieš metus, darytus tyrimo rezultatus ir išsiunčiau į registratūrą, kad pateiktų Loretai. Tyrimo rezultatuose mano rega - 1.0. Tai sekančią dieną vėl teko važiuoti pas Loreta, kad pagaliau gaučiau parašiuką, kad galiu dirbti. Tai ji net nepriėmė manęs į kabinetą. Knygelę pasiėmė jos padėjėja ir nusinešė į kabinetą. Tai po viso šito "cirko" niekam nerekomenduočiau pas ją eiti, nes sugaišite brangų savo darbo laiką, teks klausytis įžūlias replikas ir teks dar ne mažai sumokėti už visus vizitus, kuriuos paskirs, kad gautumėte parašiuką dirbti. Turiu pridurti, kad man tik 33 metai ir tiesiog dirbu prie kompiuterio, tai nebuvo reikalo taip iš manęs išsikalinėti.

2024-01-03, 00:19 | Registruotas lankytojas 1

Prie kabineto laukiau 50min, kraujo tyrimo rezultatų pakomentuoti negalėjo. Klausiau koks virusas, tai pasakė, kad klinika negali suteikti tokių atsakymų. Paklausiau ar galiu gauti lašelinę, dėl viruso sukelto silpnumo, tai pasakė, kad gerčiau mineralinį, suaugus esu, lašelinės man nereikia. Nors skambinant dėl vizito pas gydytoją seselė sakė, kad esant poreikiui lašelinę paskirs šeimos gydytoja.
Gydytoja liepė, kad per nedarbingas dienas niekur nevaikščiočiau ir nevalgyčiau sushi. Super gydymo planas žmogui su žarnyno infekcija ir gastritu.

2023-11-15, 13:40 | Registruotas lankytojas 1

Atejau su skausmai kad eigoje mano daktares buvo rekomendacijom rasoma , 19nestumo savaite bet pagal ja negaliu matomai blogai jaustis. Patare tokiu arbatu kurios sukeltu prieslaikini gimdyma arba persileidima , daugiau nei uz ka pas ja neiciau.

2023-08-12, 18:06 | Registruotas lankytojas 1

Visiskai neturinti tinkamos kompetencijos gydytoja, vaikui 11 men del paraudusios gerkles parase antibiotikus, pasikonsultavus priemime papildomai kita gydytoja paaiskino, kad su tokiais kraujo tyrimais ir bukle antibiotikai tikrai nereikalingi. del papildomu klausimu atsake neturinti laiko, kita diena lankemes priemime kur issamiai gavom atsakymus ir gydyma. tikrai nerekomenduojam sios gydytojos.

2021-04-28, 20:03 | Registruotas lankytojas 1

Labai konkreti gydytoja. Išsamiai išsiaiškina problemą, matosi, kad daug žinių. Puikiai randa kalbą su vaikais.

2019-03-08, 17:17 | Registruotas lankytojas 1

Gera gydytoja, kiek susidūriau - paskirdavo tinkamą gydymą arba nukreipdavo pas kitus specialistus. Maloniai bendrauja, atsako, į visus klausimus ir skiria pakankamai laiko.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2017-06-19, 18:23 | Registruotas lankytojas 3
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 7 m. 7 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.

2017-05-09, 19:56 | Registruotas lankytojas 2
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 7 m. 8 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.