Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Elina Žurman, %

Registracija čia ir dabar
Northway medicinos centrai (Vilnius)
VAISINGUMO CENTRAS
NORTHWAY VAISINGUMO CENTRAS (Vilnius)
Northway medicinos centrai (Kaunas)
Licencijos

Medicinos gydytojas

Išduota: 2010-07-20, Nr. MPL-16396, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Gydytojas akušeris-ginekologas

Išduota: 2017-07-26, Nr. MPL-22528, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

96.4% Complete
4.8

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

94.7% Complete
4.7

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

94.6% Complete
4.7

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

98.9% Complete
4.9

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

97.5% Complete
4.9

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

93.6% Complete
4.7

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

73.3% Complete
3.7

Kaina atitiko paslaugos kokybę

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Northway medicinos centrai (Vilnius)
VAISINGUMO CENTRAS
NORTHWAY VAISINGUMO CENTRAS (Vilnius)
Northway medicinos centrai (Kaunas)
Pacientų atsiliepimai
2024-03-13, 09:58 | Registruotas lankytojas 2

Tik geriausios rekomendacijos. Esu labai dėkinga gydytojai už pagalbą sprendžiant problemas, gydymą, konsultacijas ir atsakymus į visus man rūpimus klausimus. Pakeičiau ne vieną gydytoją, tačiau tik šios gydytojos dėka sulauksime šeimos pagausėjimo.
Gydytoja labai maloni, profesionali ir kompetetinga savo srityje. Linkiu ir toliau mylėti savo darbą, kaip iki šiol.

2024-01-19, 20:44 | Registruotas lankytojas 1

Iš principo gydytoja maloni, maloniai bendrauja, atrodo rūpi tavo problema, tačiau profesionalumo, manau labai labai trūksta. Dariausi iš viso 3 pagalbines apvaisinimo procedūras pas skirtingus specelistus, Žurman dėka stimuliacija buvo tragiška, nemokėjo suvaldyti, gavome 10 kartų prastesnius rezultatus nei kitur. Siūlė procedūras, kurios man iš principo nereikalingos. Diagnozuoti esmines priežastis, ieškoti kabliukų, kodėl nepastojama- neturėjo ką pasiūlyti. 3 ivf metu kitas gytytojas, rado priežastis.

Žurman Elina atsakė

Ačiū už Jūsų atsiliepimą.
Džiaugiuosi, kad radote specialistą, kuris išsprendė Jūsų problemą.

2023-11-18, 14:32 | Registruotas lankytojas 21

Rekomenduoju! Gydytoja atsakė į visus iškilusius klausimus. Paskyrė gydymą. Buvo švelni ir maloni.

2023-10-05, 19:57 | Registruotas lankytojas 2

Tik patys geriausi atsiliepimai! Jeigu reiketu vaziuociau ir i kita lietuvos gala,kad papulti i jos kabineta ,sutikus ja apie jokius kitus sios srities gydytojus net minciu nekyla. Ji mane priziurejo pries nestuma ,per ji ir zinoma visada po jo.Gydytoja kuria suradus pagaliau sulaukem savo mazylio.Uz ka busim beproto dekingi! Visada profesonali ,super svelni ,viska tiksliai isaiskinanti ir atsakanti i visus klausimus.

2023-08-28, 16:46 | Registruotas lankytojas 7

Puiki gydytoja!

2023-08-28, 12:38 | Registruotas lankytojas 3

Tai Gydytoja, kurios rankomis pildomos svajonės. Ne tik lydėjo vaisingumo kelyje bandant susilaukti vaikelio, bet ir nuolat rūpestingai sekė nėštumą. Pačios didžiausios rekomendacijos ir laimė šią Gydytoją sutikus.

2023-07-12, 17:21 | Registruotas lankytojas 1

Labai noriu padėkoti gydytojai, kad padėjo man susilaukti vaikelio, kuris gimė liepos 10d.
Gydytoja labai profesionali, konkreti, taktiška, žino ką daro, reikia tik pasitikėti.

2023-07-04, 18:30 | Registruotas lankytojas 8

Tik geriausi žodžiai ir rekomendacijos šiai gydytojai. Tai gydytoja dirbanti iš pašaukimo ir atsidavimo savo darbui. Šios gydytojos dėka susilaukėme sūnus. Gydytojos profesionalumas, taktiškumas ir noras padėti buvo visame nevaisingumo gydymo etape. Nuoširdus ačiū!

2023-06-13, 13:30 | Registruotas lankytojas 1

Nuoširdžiai rekomenduoju šią gydytoją. Dėl nevaisingumo teko lankytis ir pas kitus specialistus, bet būtent šios gydytojos taktiškumas, profesionalumas ir bendravimas vizitų metu labiausiai nuramindavo ir kėlė pasitikėjimą. Su gydytojos Žurman pagalba laukiuosi jau aštuntą mėnesį. Džiaugiuosi, kad savo pastojimo kelionei pasirinkau būtent šią gydytoją.

2022-12-06, 23:12 | Registruotas lankytojas 3

Gydytoja stengiasi išaiškinti ,tačiau trūksta žinių. Lyg domisi nevaisingumu,o kartu ir estetinėmis procedūromis ginekologijoje. Neįmanoma būti geru visose srityse. Kreipiausi dėl nepastojimo,bet priežasčių nustatymui pritrūko kvalifikacijos. Gal dar turėtų pasimokyti pati iš patyrusių kolegų.

2022-11-28, 19:22 | Registruotas lankytojas 4

Mano top ginekologė, būtų pasaka, jei dirbtų ne vien privačiose klinikose- kaina kartais yra vienintelė kliūtis, dėl ko pasirenku kitą specialistę. Bendrauja itin profesionaliai, ramiai viską išaiškina, atsako į visus klausimus, nebijo paprieštarauti, jei mato, kad neteisingai "tvarkausi". Tačiau švelni ir maloni gydytoja- siūlyčiau ir toms, kurios patyrė skausmingų išgyvenimų šioje srityje- gydytoja empatiška. Paskyrė tyrimus, po jų susisiekė telefonu ir paaiškino rezultatus. Jei tik reiks, būtinai sugrįšiu ir stipriai rekomenduoju.

2022-11-22, 12:19 | Registruotas lankytojas 1

Tai Gydytoja iš didžiosios raidės. Verta didelės pagarbos, visada priima kai paprašai, atsakingai žiūri į savo pacientę, išklauso ir tinkamai parenka tiek gydymą, tiek kūdikėlio planavimą. Empatiškumas ir taktiškumas 100proc. pas Gydytoją. Ačiū, kad esate♥

2022-02-22, 15:37 | Registruotas lankytojas 10

Rekomenduoju šią gydytoją, nes konsultacijos metu jaučiama pagarba pacientui, taktiškumas,, žinoma profesionalumas. Geba paprastai, aiškiai apibendrinti ir padaryti reikalingas išvadas, nurodant tolimesnę eigą ar reikalingas priemones. Ačiū:)

2021-12-02, 21:03 | Registruotas lankytojas 3

Aš manau, tai gydytoja iš pašaukimo. Laaabai gaila, kad jos neatradau gerokai anksčiau, bet su jos pagalba manau bus viskas gerai. Iš jos kabineto išeini rami, su atsakytais klausimais, ir gydymo planu. P.S man laabai nemalonu kreiptis į gydytoją po darbo valandų ar savaitgaliais, bet ji visada atrašo ar paskambina. Tikrai didžiausias dėkui!

2021-11-17, 09:16 | Registruotas lankytojas 11

Geriausia gydytoja ginekologė pas kurią esu buvusi.. Seniai ieškojau gydytojos kuriai pacientas rūpėtų visapusiškai. Paskyrusi tyrimus išrašė vitaminų kurių trūko organizmui, kad galėtume pradėti planuoti leliuką. Padarė ir kitus svarbius bei reikalingus tyrimus ir savo jau ne darbo metu paskambino pranešti tyrimų atsakymų, išsamiai viską paaiškino. Prie šios gydytojos nesijaučia jokia įtampa, jaučiausi ramiai, saugiai ir gerose rankose. Priėmimas vyksta ne konvejeriu kaip dauguma gydytoju dirba, o išklausant ir įsigilinant į problemą. Apžiūra vyksta tikrai kruopščiai. Rekomenduoju šią gydytoją, jaunatviška, ne abejinga pacientui ir rūpestinga.

2021-10-26, 20:05 | Registruotas lankytojas 4

Nuostabi daktarė, savo srities profesionalė. Turbūt visais atvejais, o ypač susidūrus su nevaisingumo problema, be galo svarbu yra santykis su daktare. Visuomet jaučiau įsiklausymą, rūpestį, ramumą, patikimumą. Turbūt todėl ir sulaukėm rezultato. Nuoširdžiausias AČIŪ šiai daktarei ir didžiausios rekomendacijos.

2021-06-23, 11:49 | Registruotas lankytojas 2

Puiki gydytoja! Prižiūrėjo nėštumą, atsakė į visus klausimus, padėjo viskuo, kuo galėjo

2021-06-16, 11:17 | Registruotas lankytojas 1

Tikriausiai daug moterų vadina JĄ- mano gydytoja. Pasiskundusi draugei, apie negalavimus, ir kad joks gydytojas nenustato priežasties, buvau nukreipta pas Gyd. Žurman. Apsilankiau, nieko nesvarstydama, pasitikėjau rekomendacija, nes jau, atrodo, buvau viską išbandžiusi ir visur apsilankiusi. Šiandien, mano negalavimai, toli praeityje, o glėbyje sūnus. Dabar aš JĄ vadinu- mano gydytoja :)

2021-06-07, 19:24 | Registruotas lankytojas 3

Ko valstybinėse įstaigose nepadarė per 8mėn, Elina Žurman padarė per mėnesį - šiandien gimė ilgai laukta Agota. Tikrai rekomenduoju šią gydytoją

2021-05-13, 11:08 | Registruotas lankytojas 1

Buvau profilaktiškai, kasmetinės apžiūros. Išsamiai atsakė į visus rūpimus klausimus, tyrimo eigoje išsamiai pasakojo apie būklę. Bendravo labai maloniai, netgi pasiteiravo ar galima daryti visus profilaktinius tyrimus, nes žpv brangiai kainuoja, ir vizito kaina iškiltų. Esu labai patenkinta vizitu, lauksiu tyrimų atsakymų.

2021-05-09, 16:58 | Registruotas lankytojas 3

Nuostabiausia daktarė, kokią teko sutikti. Jos dėka supuoju kūdikį.

Trumpai mano istorija. Sužinojusi, kad laukiuosi užsiregistravau į VGN nėštumo priežiūrai. Maždaug 8 nėštumo savaitę prasidėjo kraujingos išskyros. Dar tą pačią dieną kreipiausi į mane prižiūrinčią daktarę. Ji apžiūrėjo, pasakė, kad dar labai anksti, nieko nepadarysi, jeigu vyks persileidimas, džiaugčiausi, kad viskas išsivalytų ir nereiktų daryti valymo jiems. Aš buvau šokiruota, kad jokių tyrimų net nesvarstė daryti, o tik palinkėjo pagulėti. Grįžusi namo iš karto kreipiausi į Northway dirbančią Eliną, kuri priiėmė papildomu laiku. Iš karto padarė kraujo tyrimus, po darbo valandų net laukė atsakymų (kartu su dirbančia sesute, gaila nepamenu jos vardu, bet irgi esu be galo jai dėkinga) ir paaiškėjo, kad mano organizme labai trūksta neštumui būtino hormono. Tai akivaizdu, kad joks gulėjimas man nebūtų tikrai padėjęs ir jeigu būčiau paklausiusi pirmosios daktarės šiuo metu neturėčiau savo mažylio (net baisu pagalvoti..)

Elina operatyviai sureagavo, skyrė man gydymą ir toliau nėštumas klostėsi be jokių komplikacijų.

Ačiū nuostabiai daktarei, kuri nėra abejinga savo darbui ir gelbėja gyvybes. Visą gyvenimą Jus prisiminsiu ir būsiu dėkinga!

2021-01-30, 13:39 | Registruotas lankytojas 12

Nuostabi gydytoja. Maloniai bendrauja, kompetetinga savo srityje, atsako į visus klausimus. Konsultuoja net po darbo. Džiaugiuosi pasirinkus šią gydytoją. Rekomenduoju!

2021-01-30, 13:39 | Registruotas lankytojas 12

Nuostabi gydytoja. Maloniai bendrauja, kompetetinga savo srityje, atsako į visus klausimus. Konsultuoja net po darbo. Džiaugiuosi pasirinkus šią gydytoją. Rekomenduoju!

2021-01-30, 13:39 | Registruotas lankytojas 12

Nuostabi gydytoja. Maloniai bendrauja, kompetetinga savo srityje, atsako į visus klausimus. Konsultuoja net po darbo. Džiaugiuosi pasirinkus šią gydytoją. Rekomenduoju!

2021-01-30, 13:39 | Registruotas lankytojas 12

Nuostabi gydytoja. Maloniai bendrauja, kompetetinga savo srityje, atsako į visus klausimus. Konsultuoja net po darbo. Džiaugiuosi pasirinkus šią gydytoją. Rekomenduoju!

2021-01-30, 13:39 | Registruotas lankytojas 12

Nuostabi gydytoja. Maloniai bendrauja, kompetetinga savo srityje, atsako į visus klausimus. Konsultuoja net po darbo. Džiaugiuosi pasirinkus šią gydytoją. Rekomenduoju!

2021-01-30, 13:39 | Registruotas lankytojas 12

Nuostabi gydytoja. Maloniai bendrauja, kompetetinga savo srityje, atsako į visus klausimus. Konsultuoja net po darbo. Džiaugiuosi pasirinkus šią gydytoją. Rekomenduoju!

2021-01-30, 13:39 | Registruotas lankytojas 12

Nuostabi gydytoja. Maloniai bendrauja, kompetetinga savo srityje, atsako į visus klausimus. Konsultuoja net po darbo. Džiaugiuosi pasirinkus šią gydytoją. Rekomenduoju!

2021-01-30, 13:39 | Registruotas lankytojas 12

Nuostabi gydytoja. Maloniai bendrauja, kompetetinga savo srityje, atsako į visus klausimus. Konsultuoja net po darbo. Džiaugiuosi pasirinkus šią gydytoją. Rekomenduoju!

2021-01-30, 13:39 | Registruotas lankytojas 12

Nuostabi gydytoja. Maloniai bendrauja, kompetetinga savo srityje, atsako į visus klausimus. Konsultuoja net po darbo. Džiaugiuosi pasirinkus šią gydytoją. Rekomenduoju!

2021-01-30, 13:39 | Registruotas lankytojas 12

Nuostabi gydytoja. Maloniai bendrauja, kompetetinga savo srityje, atsako į visus klausimus. Konsultuoja net po darbo. Džiaugiuosi pasirinkus šią gydytoją. Rekomenduoju!

2020-09-29, 17:45 | Registruotas lankytojas 4

Džiaugiuosi atradusi šią gydytoją nelengvame nevaisingumo gydymo kelyje. Rūpestinga, viską nuosekliai paaiškina, šiltai bendrauja, turint klausimų atsakymus pateikia ir jau gerokai po darbo valandų. 10/10.

2020-08-13, 14:45 | Registruotas lankytojas 4

Labai profesionali, šilta gydytoja.

2020-08-04, 19:39 | Registruotas lankytojas 2

Esu labai dėkinga už profesionalumą, kompetenciją, dėmesį!!! Maloni, labai šilta ir profesionali savo srities, medikė! Ačiū Jums!

2020-06-25, 14:13 | Registruotas lankytojas 1

Elina Žurman tikrai labai švelni ,maloni gydytoja.Skambino del tyrimų atsakymų net ne darbo metu.Laukiu vizito ,ir tikrai rekomenduoju kitoms.

2020-06-09, 11:45 | Registruotas lankytojas 2

Nuostabi, švelni, protinga gydytoja. Labai džiaugiuosi ją atradusi.

2020-03-04, 06:41 | Registruotas lankytojas 3

Jauna, profesionali gydytoja. Suradusi bėda, pasiūlė atitinkamus gydytojus, kurie galėtų papildomai ištirti bei paskirti gydymo būdą (operaciją)
Gydytoja tikrai rūpestinga, pasiteirauja apie būkle ir po savo darbo valandų (kas tikrai nustebino). Gydytojai rūpi jos pacientai.
Labai maloni ir taktiška, neskiria tyrimų jeigu jų nereikia. Aptaria viską su pacientu.

Tikrai rekomenduoju šią gydytoją

2020-01-31, 17:07 | Registruotas lankytojas 7

Jauna, profesionali, patikima gydytoja. Jaunatviškas, modernus požiūris, neperša savo nuomonės, suteikia visą reikalingą informaciją. Esu patenkinta ir labai pasitikiu šia gydytoja.

2020-01-27, 17:05 | Registruotas lankytojas 1

Super gydytoja, rekomendacijos didziausios, tik geriausi atsiliepimai. I visus klausimus gavau issamius atsakymus. Aciu

2019-12-02, 20:16 | Registruotas lankytojas 1

Labai šauni ir švelni gydytoja. Maloniai bendrauja, išsamiai ir suprantamai viską paaiškina. Nuoširdus- AČIŪ! :)

2019-06-19, 16:46 | Registruotas lankytojas 1

Net nežinau kaip reiktu atsidėkoti šiai nuostabiai gydytojai. Su vyru planavome lėliuka apie 7 metus, bet dėja nesėkmingai, lankėmės pas kelis gydytojus kurie vis nuramindavo kad viskas bus gerai, bet ta begalinė laimė mus vis aplnekdavo. Visai atsitiktinai, praradusi vilti paėmiau ir užsirašiau vizitui pas gyd. Elina Žurman, be jokiu rekomendaciju. Man kiek pamenu tiko gydytojos darbo laikas, dar pavardė labai isimintina patiko, galvojau nu reikia bandyti nenuleisti ranku. Na ir mes susitikom . Ji yra nuostabi gydytoja, profė ☺️ šioje srityje, nuostabus žmogus iš žmogiškosios pusės taip pat, ne tik savo srities, visada atsako į rūpimus klausimus nesvarbiu kokiu paros metu. Man ši gydytoja per šitiek laiko tapo tikrai artima, ir kas svarbiusia ši gydytoja išpildė mūsų svajone su vyru . Mano patys geriausi atsiliepimai, ne tik mano meluojiu mano vyras liko begalo sužavėtas šios gydytojos atsidavimu darbui, ir begaliniu rūpesčiu. AČIŪ JUMS ☺️

2019-06-03, 10:46 | Registruotas lankytojas 2

Perspektyvi gydytoja, savo srities profesionalė.

2018-12-21, 20:17 | Registruotas lankytojas 2

Pirmą kartą lankiausi pas šią gydytoją Biofirst klinikoje ir tikrai sugrįšiu, jei vėl reikės išsamios apžiūros ir rekomenduosiu draugėm. Gydytoja Išsamiai atsakė į visus mano klausimus, labai atidi, švelni, nors buvo jau gana vėlus metas, bet skyrė daug laiko visapusiškai apžiūrai ir konsultacijai ir netgi paskambino tos pačios dienos vakarą jau gerokai po darbo valandų pasiaiškinus su kolega mano situaciją tam, kad praneštų gerą žinią. Ačiū

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2018-11-15, 19:41 | Registruotas lankytojas 3
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 5 m. 4 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Žurman Elina atsakė

Laba diena,
Ačiū už Jūsų atsiliepimą. Džiaugiuosi, kad Jūsų sveikata gera.
Jums atliktas atrankinis patikros tyrimas, kuris, beje, pakartotinai įvertintas patologų konsiliumo, išvadas pateikia kitokias aprašytoms Jumis aukščiau.
Kaip Jūs teisingai pastebėjote, net po darbo valandų, netausodama savo laisvo laiko stengiuosi kiekvienos pacientės individualią situaciją išspręsti iki galo ir esant reikalui rekomenduoti kvalifikuočiausius specialistus Lietuvoje tolimesniam ištyrimui ir gydymui.
Prisidedant prie Jūsų išsakyto palinkėjimo rekomenduoju moterims lankytis pas ginekologą kartą per metus. Teisingai, nepuolant į paniką, išgirsti Jums sakomą informaciją, bei, žinoma, sveikatos ir vidinės ramybės!

2018-02-17, 14:31 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabi, labai plataus akiračio gydytoja, žvelgianti net ir už savo specializacijos ribų ir padedanti surasti tikrąsias ligos priežastis. Maloni jauna specialistė labai dėmesinga, vadovaujasi šiuolaikinėmis žiniomis, viską nuosekliai paaiškina bei rūpinasi savo pacientais ir už kabineto durų. Ačiū gydytojai už dėmesingumą, šiltumą, mokėjimą bendrauti, profesinę patirtį, gebėjimus ir žinojimus. Jei visi daktarai būtų kaip Elina Žurman, sirgti būtų vienas malonumas!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.