Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Mindaugas Danilevičius, %

Registracija čia ir dabar
Mėmelio klinika
Licencijos

Gydytojas urologas

Išduota: 2009-07-10, Nr. MPL-15584, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

78.4% Complete
3.9

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

81.7% Complete
4.1

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

78.4% Complete
3.9

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

81.1% Complete
4.1

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

80.3% Complete
4

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

77.5% Complete
3.9

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

74.3% Complete
3.7

Kaina atitiko paslaugos kokybę

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Mėmelio klinika
Pacientų atsiliepimai
2024-03-28, 10:20 | Registruotas lankytojas 2

Laba diena,

Apsilankiau pas šį gydytoja vedamas teigiamu atsiliepimu, tačiau suabejojau ar jie įvertinti kompetetingai. Galbūt juos rašo pensijinio amžiaus žmonės, nes jiems tinka toks požiūris į pacienta.. Esu 40 metu, esantis rizikos grupėje. Apžiūra buvo tragiška, per 15 sekundžiu nustatė, kad mato akmenis, viskas liepė stotis. Man iškart pilna klausimu kaip ir kodel? Kas dabar bus? gydytojas net neleido užduoti klausimo ir iškart pradėjo sakyti, kad man reikia gydymo, kurį jis atlieka jis ir tik jis, ir viskas buvo nenormaliom sumom. Ir iškart be žodžiu ar atsiklausimo jis registruoja gydymui.. vaistai taip pat kažkokie užsakomi tik per jo nuorodas. Baisu!
Atėjau į VšĮ o ieško sau klientu. Sugaišau laika, teko atsiprašyti iš darbo ir išėjau tiesiog nežinioje.

Danilevičius Mindaugas atsakė

Gerbiamas Vytautai Liobike, apgailestauju jog Jums teko nusivilti mano konsultacija.

Primenu jog atvykote i onkologinę polikliniką ne del onkologinės ligos, čia mūsų konsultacijai ir dokumentų sutvarkymui bei echosopijai skirtas labai ribotas laikas, kreipetės dėl deš. sėklidės skausmo, kuris vargina Jus ilgiau nei mėnesį, echoskopiškai pamatyti kalcinatus prostatoje nėra sudetinga ir tai neužtrunka ilgai, kad Jūsų prostata su kalcinatais buvo paaškinta vos tik juos pamačius ir tuo pačiu paaškinta Jūsų sėklides skausmų priežastis - prostatitas, klausėte: iš kur jie formuojasi, buvo paašikinta, taip pat buvo išmatuotas Jūsų prostatos tūris, irašytas į išrašą e-sveikatoje, įvertintas Jūsų atsineštas telefone parodytas PSA tyrimas (normoje), viskas detaliai surašyta išrase, rekomenduotas gydymas: antibiotikoterapija del prostatito, fito prepratai gollo 1x1/d (iduotas receptas i rankas) dėl prostatito bei nesterodiniai vaistai nuo uždegimo, taip pat įduotas receptas ir paaiškinta bei raštu surašyta ką daryti, jei per mėnesį laiko Jums nepagerės vartojant visus vaistus. Patarta: paseliai del prostatito, prostatos masažai, surašyta viskas ir išraše. Įduotas ir mano tel. numeris Jums į rankas, kad galetumėte paskambinti.

Tiesiog manau jog Jums pritrūko dėmesio, o ne gydymo.. :)

Gražios dienos ir geros nuotaikos Jums ir Jūsų šeimai.
Pagarbiai med. dr. M. Danilevičius

2024-03-01, 00:40 | Registruotas lankytojas 1

Patekau pas jį su rimta problema, tai tikrai padėjo ir paaiškino, ką toliau daryt. Viską išsamiai pasakys, parodys ir į išrašą uždės nieko nepamiršęs, netingi, visuomet ant ryšio. Rekomenduočiau be abejo. Ačiū Jum už viską!!!

2024-02-19, 19:59 | Registruotas lankytojas 4

puikus gydytojas,dėl paciento gėrovės negaili laiko netgi išeigine diena skuba į pagalbą,puikus savo srities specialistas,nuoširdus,Tik geriausi atsiliepimai.Ačiū Jums.

2024-02-07, 10:15 | Registruotas lankytojas 1

Kadangi apie tokią ligą, kokią teko pačiam patirti, nebuvau net girdėjęs, tai su nerimu skubėjau pas gydytoją. Situacija ir ligos vieta tokia, apie kurią paprastai nejauku kalbėti, tačiau gydytojas buvo diskretiškas, dalykiškas, tiksliai diagnozavo ligą, papasakojo galimą jos eigą ir būsimas gydymo procedūras. Viskas taip ir buvo. Teko pasiryžti operacijai, kurią gydytojas atliko ilgai nedelsdamas. Po operacijos gijimas buvo sklandus, gydytojas stebėjo jo eigą, koregavo vaistus.Negalavimai jau praeity ir, tikiuosi, nepasikartos. Manau, man pasisekė, jog suradau savo daktarą- jauną, kultūringą, puikų savo srities specialistą, besidomintį medicinos naujovėmis ir jas taikantį savo darbe. Nuoširdžiai dėkoju jam ir linkiu sėkmės.

2024-02-07, 08:55 | Registruotas lankytojas 2

Gydytojas labai malonus bendraujant.Išsamiai paaiškino visą situaciją .Dėkoju gydytojui už nuoširdumą ,dėmesį ir pagalbą.

2024-02-07, 08:55 | Registruotas lankytojas 2

Gydytojas labai malonus bendraujant.Išsamiai paaiškino visą situaciją .Dėkoju gydytojui už nuoširdumą ,dėmesį ir pagalbą.

2024-01-20, 19:58 | Registruotas lankytojas 1

Mindaugas Danilevičius profesionalas,savo srities žinovas. Bendrauja su pacientu dalykiškai, šiltai, suprantamai. Gilinasi į problemas, operatyviai priima teisingus sprendimus, kurie padėjo įveikti sveikatos sutrikimus bei nepatogumą. Konsultuoja mane jau keletą metų, sveikatos būklė pagerėjo. Drąsiai rekomenduoju kitiems. Zenonas, Telšių rajonas.

2024-01-11, 10:00 | Registruotas lankytojas 1

Niekam nerekomenduoju. Būtinai pasitarkite su kitu urologų prieš siūlomą Danilevičiaus operaciją. Dažnu atveju jos tiesiog nereikia. Nepasikliaukite viena nuomone šio gydytojo….

Danilevičius Mindaugas atsakė

Gerb. Paciente,
apgailestauju jog Jums teko susidaryti tokia nuomonę.

Nieko blogo pasitarti ir išgirsti antrą, o jei reikia ir trečią nuomonę. Į mane dar vienai nuomonei taip pat kreipiasi nemažai pacientų, ypač jei reikia nuspręsti dėl operacinio gydymo tikslingumo ar reikalingumo. Visada taktiškai aptariame prieš tai konsultavusio (-ų) gydytojo (-ų) nuomonę (-es) ir įvertiname konkrečią situaciją bei sprendžiame galimus gydymo variantus kartu su pacientu.

Noriu paaiškinti jog urologijoje dauguma operacijų planinės ir neskubios (skubios operacijos tesudaro vos kelis procentus visų operacijų), todėl visada galutinis sprendimas priimamas neskubiai ir individualiai aptarus su ligoniu, jei tai ne vėžys - galima rinktis tarp konservatyvaus ir operacinio gydymo, viskas priklauso nuo Jūsų ligos, išreikštų simptomų, paciento būklės ir konkretaus avejo. Kai nustatoma piktybinė liga, taip pat visada yra alternatyva operacijai - radioterapija, kartais ir hormonoterapija arba tarkim radioabliacija, krioterapija, skleroterapija ir kiti gydymo metodai. Noriu pasakyti jog visada yra alternatyvų ir galima rinktis.

Kadangi nežinau atmintinai Jūsų atvejo, parašykite man prašau e-pašu: [email protected] dėl Jūsų konkrečios situacijos (gal tiesiog įvyko nesusikalbėjimas), išnagrinėsiu ir kuo greičiau pasistengsiu atsakyti ir jei norėsite, atrasiu laiko bei pasikviesiu Jus konsultacijai/diskusijai.

Pagarbiai med. dr. M. Danilevičius

2024-01-07, 20:53 | Registruotas lankytojas 4

Dėkoju gydytojui M. DANILEVIČIUI už profesionalumą, supratingumą, už nuoširdų ir žmogišką bendravimą. Visada atsako į iškilusius klausimus. Vienareikšmiškai savo srities specialistas! Rekomenduoju!!!

2024-01-05, 23:59 | Registruotas lankytojas 1

Apie Gyd.M.Danileviciu.tik patys geriausi atsiliepimai.Tokiu gydytoju reta.. Gydytojas- Angelas sargas.Dekoju visa sirdim uz visa rupesti.demesi,nuosirduma.atiduma.gydyma.Jo deka musu seima siandien laiminga.nes begalo rupestingai.gyde,rupinosi musu mylimu brangiu zmoguciu.ne uz kazka ir ne uz kazkiek,o tiesiog nuosirdziai.As neturiu zodziu.nes nera ju tiek.kiek butu galima padekot uz viska.Ir rekomenduoju 1000%,kaip savo srities specialistą,nuosirdziai atsidavusį darbui,zmogui gydytoją.

2024-01-05, 22:37 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabus gydytojas! Pačios geriausios rekomendacijos!

2024-01-05, 20:51 | Registruotas lankytojas 1

Gyd.M.Danilevičius pats nuostabiausias gydytojas koki sutikom per savo gyvenimą,pats nuoširdžiausias,atsidaves visa širdimi savo darbui!!!Visu 1000% rekomenduoju!!!Ne tik nustate tikslią diagnozę,bet ir nepražiurejo labai rimtos bėdos,ko pasekoje galejo būti baisios pasėkmės ,tad šiandien mūsų brangus žmogutis puikiai sveiksta!!Ačiu tik galim tarti,mūsų nuostabiam daktarui!!!Ačiū Dievui kad mums pasisekė kad papuolėm būtent pas šį gydytoja,ko šeis laikais reta....????

2024-01-04, 20:18 | Registruotas lankytojas 1

Labai saunus gydiyojas as jau 2 metais lankausi.nera jokiu problemu.atlieka savo darba ir ismano ka daro.

2024-01-04, 14:11 | Registruotas lankytojas 3

Jau keletą metų dėl ligos tenka lankytis pas gydytoją Mindaugą Danilevičių.Esu labai dėkingas likimui,kad patekau pas šį gydytoją.Nuoširdžiai dėkoju už atliktą operaciją,už rūpestį,bei priežiūrą po operacijos.Visada galima pasiskambinti ir sutartą dieną,sutartu laiku maloniai priima konsultacijai. Mindaugas Danilevičius - tai gydytojas profesionalas,nuoširdus,labai konkretus.Be jokios abejonės rekomenduoju. Pagarbiai Justinas V.

2024-01-04, 14:11 | Registruotas lankytojas 3

Jau keletą metų dėl ligos tenka lankytis pas gydytoją Mindaugą Danilevičių.Esu labai dėkingas likimui,kad patekau pas šį gydytoją.Nuoširdžiai dėkoju už atliktą operaciją,už rūpestį,bei priežiūrą po operacijos.Visada galima pasiskambinti ir sutartą dieną,sutartu laiku maloniai priima konsultacijai. Mindaugas Danilevičius - tai gydytojas profesionalas,nuoširdus,labai konkretus.Be jokios abejonės rekomenduoju. Pagarbiai Justinas V.

2024-01-04, 11:55 | Registruotas lankytojas 1

Labai šaunus gydytojas..Turėjau šlapimo pūslės uždegimus 12metų,vis pasikartojančius,kas mėnesi..Tai dėka Mindaugo Danilevičiaus jau nebėra uždegimų 2 metai.. Man ne tik išgydė,bet ir pasakė ko vengti, kad neatsirastų..Pats geriausias gyditojas..Visada gali parašyt ar paskambinti nors ir šventinės dienos ar atoatogos visada atsakys,patars..Ačiū labai gydydojau????

2024-01-02, 10:02 | Registruotas lankytojas 1

Nerekomenduoju niekam niekam. Bėkite kuo toliau. Iš ne vienos darbovietės išmestas už apgaudinėjimą pacientų. Pats sau rašosi komentarus

Danilevičius Mindaugas atsakė

Gerb. Paciente, labai gaila dėl Jūsų tokios nuomonės, perskaičius galima pagalvoti jog aš pats apie save kažko nežinau. :) Bet kokiu atveju Ačiū, kad ir už tokią Jūsų nuomonę.

Pagarbiai med. dr. M. Danilevičius

2023-12-31, 17:28 | Registruotas lankytojas 1

Puikus gydytojas. Tiksliai nustatė diagnozę, paskyrė tinkamus vaistus. Nuoširdus ir draugiškas, bet taip pat labai profesionalus

2023-12-31, 17:18 | Registruotas lankytojas 1

Profesionalus gydytojas. Rekomenduoju.

2023-12-31, 17:15 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabus gydytojas, visada pasiruošęs padėti.

2023-12-21, 15:45 | Registruotas lankytojas 1

Puikus specialistas savo srities. Kažkada išgelbėjo man gyvybę ir aš jam už tai dėkinga.

2023-12-21, 11:13 | Registruotas lankytojas 1

Profesionalus, atidus, dėmesingas gydytojas. išsamiai viską paaiškina. Nuoširdus AČIŪ Jums.

2023-12-16, 21:13 | Registruotas lankytojas 1

Patys geriausi atsiliepimai apie gydytoją urologą Dr. Mindaugą Danilevičių. Gydytojas labai rūpestingas, atsakingas, malonus bendraujant. Puikiai išmano savo darbą. Visada galima kreiptis iškilus klausimams arba esant reikalui dėl urologo konsultacijos. Tėveliui operaciją atliko laiku ir profesionaliai. Nuoširdžiai dėkoju už suteiktą ir teikiamą pagalbą bei gydymą.

2023-12-15, 17:09 | Registruotas lankytojas 1

Puikus daktaras. Rekomenduoju.

2023-12-04, 11:38 | Registruotas lankytojas 1

Puikus, profesionalus, paslaugus, o svarbiausiai - išsamiai paaiškinantis situaciją gydytojas. Rekomenduoju !!

2023-11-30, 12:51 | Registruotas lankytojas 1

Gydytojas jau 5 metus rūpinasi pacientu. Labai daug padarė dėl jo. Daktaras labai dėmesingas, nuoširdus, savo srities žinovas, aukščiausios klasės profesionalas. Dėkojame už rūpestį ir jūsų profesionalias žinias ir gebėjimus,

2023-11-18, 19:40 | Registruotas lankytojas 1

Geras gydytojas, puikus savo srities specialistas, nuoširdus ir labai darbštus žmogus,mažai tokių gydytojų dirbančių su meile ir atsidavimu savo pacijantams.

2023-11-14, 22:16 | Registruotas lankytojas 2

Dr. Danilevičius - puikus Daktaras, puikiai išmanantis savo darbą, gebantis lengvai ir aiškiai komunikuoti. Esu labai patenkintas, kad pasirinkau Dr. Danilevičiaus gydymo paslaugas. Operacija pavyko 100%, tad pačios geriausios rekomendacijos ir nuoširdi padėka Daktarui.

2023-11-14, 22:16 | Registruotas lankytojas 2

Dr. Danilevičius - puikus Daktaras, puikiai išmanantis savo darbą, gebantis lengvai ir aiškiai komunikuoti. Esu labai patenkintas, kad pasirinkau Dr. Danilevičiaus gydymo paslaugas. Operacija pavyko 100%, tad pačios geriausios rekomendacijos ir nuoširdi padėka Daktarui.

2023-11-11, 19:54 | Registruotas lankytojas 2

Puikus specialistas, tevukui tiksliai diagnozavo liga, labai greitai pradejome gauti gydyma. Zmogiskai ir aiskiai papasakojo visa situacija, kaip vyks gydymas, ko tiketis.

2023-11-11, 19:54 | Registruotas lankytojas 2

Puikus specialistas, tevukui tiksliai diagnozavo liga, labai greitai pradejome gauti gydyma. Zmogiskai ir aiskiai papasakojo visa situacija, kaip vyks gydymas, ko tiketis.

2023-11-09, 20:18 | Registruotas lankytojas 2

Esu visapusiškai patenkintas profesionaliu gydymu ir nuoširdžiu bendravimu.

2023-11-08, 15:09 | Registruotas lankytojas 3

Nerekomenduoju.. Tėtis turėjo siuntimą, bet kadangi jautė simptomus, nutarė kreiptis į privačią gydymo įstaigą ir konsultuotis privačiai. Per privatų vizitą sumokėta 110 eur.(be siuntimo). Tačiau po vizito atsidarius e-sveikatą paaiškėjo ,kad gydytojas be žinios panaudojo dar ir siuntimą. Susisiekus telefonu, gydytojas išsigynė ir pasakė, kad siuntimo nepanaudojo. Po savaitės nuėjus į valstybinę įstaigą pas kt. gydytoją- buvo nepriimtas, nes pasirodo siuntimas vis dėl to panaudotas.. Vėl susisiekta su privačia įstaiga, tiek su gydytoju asmeniškai - gydytojas ir toliau aiškino mykdamas, kad nenaudojo siuntimo, nors jau ir privačios gydymo įstaigos administratorės pripažino. Reziumė: asmeniškai aš negalėčiau bepasitikėti tokiu gydytoju, kuris meluoja į akis ir atsainiai žiūri i pacientą.

Danilevičius Mindaugas atsakė

Gerbaimi Algirdai Šileiki ir jo šeima,
sunku skaityti tokius dalykus, bet mielai Jums paaiškinsiu dar kartą.

Jūs turėjote siuntima urologui, išrašyta Jūsų šeimos gydytojos J.Koroliovos 2023 10 11d data, kurį PATS REGISTRUOJANTIS PANAUDOJOTE DAR 2023 10 12 D KLAIPĖDOS LIGONINĖJE, TAČIAU NESULAUKĘS PLANINĖS KONSULTACIJOS JAU PANAUDOJĘS SAVO SIUNTIMĄ, kreipėtės skubos tvarka mokamai konsultacijai į kitą gydymo įstaigą, ATVYKOTE PAS MANE 2023 10 30D PIRMAJAI MOKAMAI KONSULTACIJAI, KURIOS METU NEBUVO PANAUDOTAS JOKS JŪSŲ SIUNTIMAS, buvote iš anksto informuoti jog skubios konsultacijos vykdomos lankantis tą pačią arba sekančia dieną be jokio siuntimo ir yra mokamos, mokėjote tik tą vienintelį kartą už konsultaciją, echoskopiją, visus tyrimus ir jų paėmimą. Čekį kasos turite, galite pasižiūrėti už ką mokėjote iš viso 110eu (konsultacija, echoskopija, tyrimai ir jų paėmimas). UŽ PAKARTOTINĄ KONSULTACIJĄ VAKAR (NEVA SU SIUNTIMU, KURIS JAU BUVO PANAUDOTAS JŪSŲ PAČIŲ REGISTRACIJOS METU KITOJE GYDYMO ĮSTAIGOJE IR MUMS NEBUVO TAIP PAT GALIOJANTIS), NEMOKĖJOTE VAKAR LANKANTIS DAR KARTĄ NĖ CENTO, NORS TURĖJOTE MOKĖTI.

Džiaugiuosi jog tėvelio sveikata jo žodžiais tariant pagerėjo, simptoimai praėjo. Vakar atvykus Jūsų tėveliui pakartotinam vizitui, parodžiau dar kartą e-sveikatoje jog siuntimas nėra ir nebuvo panaudotas mūsų privačioje klinikoje. Nepaisant to, aš dar pats aktyviai jam pasiūliau jog būtų išrašytas bet kuriam kitam urologui popierinis siuntimas iš mūsų gydymo įstaigos, bet tėvelis to atsisakė, nes kaip kad jis sakė - „jau praėjo simptomai ir tenorėjo sužinoti kas buvo“.

Tagi Jūs patys panaudojote savo siuntima registruojantis pas kitą gydytoją urologą Klaipėdos ligoninėje dar 2023 10 12d, ŠIĄ INFORMACIJĄ JUMS GALI SUTEIKTI IR PATVIRTINTI JUMS PATIEMS SUSISIEKUS SU WWW.E-SVEIKATA.LT KONSULTANTAIS ARBA NUVYKUS PAS JUOS Į VIETĄ.

TODĖL PRAŠAU PAŠALINTI SAVO TIKROVĖS NEATITINKANTĮ KOMENTARĄ IŠ SOCIALINIŲ TINKLŲ BEI NEŠMEIŽTI GYDYTOJŲ DARBO.

2023-10-27, 15:04 | Registruotas lankytojas 1

Laba diena daktare,
Aciu Jums uz nuosiduma, visokeriopa pagalba ir gydyma, labai Dekingi esame uz musu tevelio prieziura ir pagalba visais klausimais, zinau kad galim skabinti bet kada, bet ne visada isdristam.

Su Pagarba Leonida ir Aleksas

2023-10-27, 09:07 | Registruotas lankytojas 1

Neįsivaizduoju iš kur tiek teigiamų atsiliepimų. Nusivylėm. Nerekomenduoju niekam. Nebent jei norite gauti neaišku kokiems papildams nuolaidos koduką ir 0 dėmesio

2023-10-26, 22:19 | Registruotas lankytojas 1

Ačiū gydytojui Mindaugui Daniliavičiui už jo profesionalumą ir jo dėmesingumą. Mes su vyru gydomes jau kelerius metus. Didelis dėkui už nuostabu gydymą.
Aliona ir Andrius:)

2023-10-21, 15:57 | Registruotas lankytojas 1

Profesionalus ir nuoširdus, geras savo srities specialistas: tiesiai eina prie reikalo, mandagiai bendrauja, kruopščiai apklausė ir atliko apžiūrą bei paskyrė tyrimus, o vėliau ir gydymą. Rekomenduoju

2023-10-18, 12:51 | Registruotas lankytojas 1

Sveiki! Rekomenduoju si gydytoja. Lankausi pas ji ne pirma karta. Savo darba atlieka puikiai visuomet priima greitai.

2023-10-16, 22:53 | Registruotas lankytojas 2

Priėmė greitai( su siuntimu mokamoj klinikoj mokėjau nedaug).
Liepė gerti papildus, kurie ale vaistai, bet atvežė juos kurjeris iš nežinia kur(bet ne vaistinės).
Diagnozę nustatė teisingai ir pasiūlė t. t. intervenciją, kuri būtų mokama, nors iškart nepasakė kainos ir net nepaklausė ar sutiksiu mokėt.
Nepaklausiau jo rekomendacijų, o patekau pas kitą specialistą, kuris pasakė, kad gerai, kad jo nepaklausėt ir kas trečias po jo kreipiasi kitur su tolimesnėm problemom.

2023-09-10, 21:45 | Registruotas lankytojas 1

Gydytojas priėmė pirmumo eile. Įvertino esamą situaciją, iš esamų nusiskundimų, Labai domėjosi kaip jaučiuosi, pasiūlė gydymą, pats domėjosi po apsilankymo kaip jaučiuosi. Susisiekė telefonu. Informavo, kad galiu kreiptis esant pablogėjimui, paskambinant bet kuriuo laiku. Rekomenduoju šį gydytoją, kaip puikų savo srities specialistą. Sulaukiau malonaus bendravimo iš gydytojo ir jo kolektyvo.

2023-09-08, 21:38 | Registruotas lankytojas 1

AČIŪ Gydytojui Mindaugui Danilevičiui už gydymą.Noriu pasakyti apie jį tik labai gerus žodžius .Labai malonu žinoti ,kad bet kada galima paskambinti ir pasiklausti apie gydymo eigą.Kad sugeba nuraminti ,paguosti ir pasiūlo atitinkamus gydymo būdus.

2023-09-06, 18:23 | Registruotas lankytojas 1

Bendravimas, dėmesingumas - puiku, bet svarbiausia žinoma medicininis profesionalumas: parinktas konkretus ir tikslingas gydymas, kuris padėjo.
Ačiū Jums, Gydytojau,
Busimas tėtis

2023-08-31, 00:56 | Registruotas lankytojas 1

Labai aukšto lygio urologas, visiškas savo srities profesionalas! Apsilankymai praėjo nepriekaištingai. Taip pat paliko įspūdį gydytojo nuoširdumas. Ačiū Jums už pagalbą!

2023-08-30, 10:54 | Registruotas lankytojas 2

Mindaugas Danilevičius puikus savo srities specialistas. Greitai nustatė diagnozę ir paskyrė gydymą. Labai nuoširdus gydytojas, apsilankius dingsta visos baimės, užkalbina, pajuokauja. Tyrimus ir procedūras atlieka labai kruopščiai ir greitai visiškai be jokio skausmo. Rekomenduoju 100%

2023-08-16, 11:32 | Registruotas lankytojas 2

Pas šį gydytoją specialiai važiuoju iš Vilniaus į Klaipėdą vizitui! Dėkoju jam už visokeriopą pagalbą, jei kažkas neramina gydytojui skambinu ir visada maloniai konsultuoja, kas man yra labai svarbu. Gydytojas atidus, malonus, viską išsamiai paaiškina, konsultuoja ir rekomenduoja, kompleksiškai žiūri į problemą, skiria papildomus tyrimus, jei to reikia.

2023-08-05, 16:27 | Registruotas lankytojas 818

Ačiū gydytojui Mindaugui Danilevičiui už aukšto lygio mandagų,nuoširdų bendravimą.Gydytojas atsako I visus rūpimus klausimus.Nestokoja savo laiko.Tiesiog jaučiausi,kad gydytojui rūpi paciento sveikata...Ko labai trūksta pas kitus gydytojus..Rekomenduoju visiem šitą gydytoją!

2023-06-15, 20:07 | Registruotas lankytojas 1

Gerbiamas Gydytojau, dėkoju Jums už Jūsų nuoširdumą, rūpinimąsi manimi, už geranoriškumą ir už pastovią rūpestingą pagalbą. Jūs ne tik urologas, bet ir visų kitų ligų gydytojas. Labai malonu žinoti, kad bet kada galima Jums paskambinti ir pasiklausti. Malonu, kad yra tokių gydytojų kaip Jūs, dirbančių pagal pašaukimą. Malonu, kad sugebate nuraminti ir su optimizmu žiūrite į pacientų problemas.
Geriausi Jums linkėjimai ir sėkmės darbe :)
Jūsų pacientė Jekaterina

2023-06-03, 20:18 | Registruotas lankytojas 2

Nuoširdus bendravimas ir supratimas problemos,kuri buvo nedelsiant sprendžiama paliko kuo geriausius įspūdžius apie gerb.daktaro M.Danilevičiaus profesionalumą ir žmogiškumą.Ačiū. Romualdas P.

2023-06-01, 20:48 | Registruotas lankytojas 12

Mindaugas Danilevičius gydytojas su neapsakomu nuoširdumu ir enciklopedinėmis žiniomis. Iš karto apsilankius nebeliko baimės. Pasijutau tarsi jau seniai būtume pažystami. Todėl galėjau laisvai išsipasakoti savo bėdas. Buvo prostatos onkologinė liga. Dėka nuostabaus jo nuoširdumo ir enciklopedinių žinių, šiandien esu visiškai išgydytas. Todėl tariu šiam stebuklus darančiam urologui-seksologui , medicinos mokslų daktarui Mindaugui Danilevičiui nuoširdžiausią AČIŪ Jums DAKTARE MINDAUGAI DANILEVIČIAU. Lietuvoje šitokių gydytojų yra labai nedaug.

2023-04-06, 15:01 | Registruotas lankytojas 2

Raso Vytautas, sergu jau keleri metai, liga sunki isivyste i onkologija. Su gyd. tenka bendrauti daznai, galiu pasakyt, kad mano nuomone gydytojas yra savo sriries puikus specialistas, po paskutinio apsilankymo isejau daug geresne nuotaika ir viltimi. Visada gali kreiptis, jei kyla klausimu, yra daug pagelbejes sunkiose situacijose. Aciu gydytojui, rekomenduociau????